mrabay 3 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۷ سلام. من میخوام یک عکس رو با اریاگلاید و یا پیکاسو یک بار دانلود کنم و بریزم تو ایمیج ویو و اون عکس تو حافظه داخلی گوشی کاربر سیو بشه که هرسری دانلود نشه ممنون میشم کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۷ در 10 ساعت قبل، mrabay گفته است : سلام. من میخوام یک عکس رو با اریاگلاید و یا پیکاسو یک بار دانلود کنم و بریزم تو ایمیج ویو و اون عکس تو حافظه داخلی گوشی کاربر سیو بشه که هرسری دانلود نشه ممنون میشم کمک کنید از متد کش کتابخونه های مربوطه استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۷ یه کم سرچ میکردید به نتیجه میرسیدید این سورس رو چک کنید دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrabay 3 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۷ ببخشید یک مشکل Dim msa As MSAccountHeaderBuilder Dim HeaderBackground As BitmapDrawable HeaderBackground.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"photo.jpg")) msa.Initialize("MSA") دارم برای هدر منو عکس میزارم میخوام دانلود کنم و ازفایلا بهش ندم . از بیت مپ میخاد کتابخونه msmaterialdrawer هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۷ سورس بالا رو بررسی کنید با یه کم تغییر میتونید به هدفتون برسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mrabay 3
سلام.
من میخوام یک عکس رو با اریاگلاید و یا پیکاسو یک بار دانلود کنم و بریزم تو ایمیج ویو و اون عکس تو حافظه داخلی گوشی کاربر سیو بشه که هرسری دانلود نشه
ممنون میشم کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.