seol 0 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۷ سلام Dim intent1 As Intent intent1.Initialize(intent1.ACTION_EDIT,"bazaar://details?id=[color=#ff0000]pakagename[/color]") StartActivity(intent1) من از این کد برای نظر دهی استفاده میکنم تو گوشی اجرا میشه ولی تو شبیه ساز genymotion ارور میده بسته میشه همین مشکل هم تو استفاده از کتابخانه pdf viewer هم رخ میده لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۷ در 11 ساعت قبل، seol گفته است : سلام Dim intent1 As Intent intent1.Initialize(intent1.ACTION_EDIT,"bazaar://details?id=[color=#ff0000]pakagename[/color]") StartActivity(intent1) من از این کد برای نظر دهی استفاده میکنم تو گوشی اجرا میشه ولی تو شبیه ساز genymotion ارور میده بسته میشه همین مشکل هم تو استفاده از کتابخانه pdf viewer هم رخ میده لطفا راهنمایی کنید مشکلتونا بزارید تا بشه راهنمایی کرد . میتونید از کتابخانه arialib استفاده کنید . خیلی راحته و بقیه مارکتاام داره . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۷ ارور رو باید بزارید ، تا بشه فهمید مشکل از کجاست. (از قسمت لاگ B4A ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seol 0
سلام
Dim intent1 As Intent intent1.Initialize(intent1.ACTION_EDIT,"bazaar://details?id=[color=#ff0000]pakagename[/color]") StartActivity(intent1)
من از این کد برای نظر دهی استفاده میکنم
تو گوشی اجرا میشه ولی تو شبیه ساز genymotion ارور میده بسته میشه
همین مشکل هم تو استفاده از کتابخانه pdf viewer هم رخ میده
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.