Javad25564 10 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۷ سلام.من یه لیبل دارم.میخوام یه تابعی مداوم متن این لیبل را چک کنه و متن لیبل را بریزه توی یه لیبل دیگه.از تایمر نمیتونم استفاده کنم.چون تایمر با هربار تیک زدن متن را هی اضافه میکنه.من میخوام یکبار که متن را وارد لیبل دوم کرد دوباره متن را وارد نکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۷ شما از همون تایمر هم میتونید استفاده کنید عزیز. قبل از اینکه متن رو بریزید توی لیبل چک کنید که لیبل متن توش بوده یا نه. که خیلی سادس. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۷ در ۱ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : شما از همون تایمر هم میتونید استفاده کنید عزیز. قبل از اینکه متن رو بریزید توی لیبل چک کنید که لیبل متن توش بوده یا نه. که خیلی سادس. من دارم یه مترجم میسازم.اختصاصیه.کیبورد اختصاصی.میخوام تا متنی را تایپ میکنیم بصورت خودکار ترجمه متن را نشون بده.به نظرتون چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamed_ghorbani 61 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۷ سلام عزیز شما برا اینکار بایداز رویداد تکست چنج ادیت تکست که داری داخلش تایپ میکنی استفاده کنی این رویداد به محض نوشتن هر کارکتر درون ادیت تکست به صورت خودکار اجرا میشه روی ادیت تکست کلیک راست کن میبینیش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Javad25564 10
سلام.من یه لیبل دارم.میخوام یه تابعی مداوم متن این لیبل را چک کنه و متن لیبل را بریزه توی یه لیبل دیگه.از تایمر نمیتونم استفاده کنم.چون تایمر با هربار تیک زدن متن را هی اضافه میکنه.من میخوام یکبار که متن را وارد لیبل دوم کرد دوباره متن را وارد نکنه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.