mrabay 3 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۷ سلام بنده امدم با کتابخانه فون اتصال کاربرو چک کردم و یک سایتیو لود کردم بعد امدم تو اسپلش گفتم اگه ساکسس بود استارت اکتیویتی کن اما گیرمیکنه استارت نمیکنه و فقط میمونه تو اسپلش . تصویر : تصویر دوم : ممنون میشم کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۷ از کتابخانه persiandeviceinfo استفاده کنید دیگه لازم نیست این همه کد نویسی انجام بدید دریافتکتابخانه PersianDeviceInfo (گرفتن تمامی اطلاعات گوشی) - کتابخانه ها (Libraries) - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrabay 3 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۷ در ۱ ساعت قبل، behnam_tr گفته است : از کتابخانه persiandeviceinfo استفاده کنید دیگه لازم نیست این همه کد نویسی انجام بدید دریافتکتابخانه PersianDeviceInfo (گرفتن تمامی اطلاعات گوشی) - کتابخانه ها (Libraries) - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی استفاده کردم فرقی نمیکرد اون هم یک سایتو دانلود میکرد و مشکلاتش بیشتر بود . ترجیح میدم همین روش رو حل کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mrabay 3
سلام
بنده امدم با کتابخانه فون اتصال کاربرو چک کردم و یک سایتیو لود کردم بعد امدم تو اسپلش گفتم اگه ساکسس بود استارت اکتیویتی کن
اما گیرمیکنه استارت نمیکنه و فقط میمونه تو اسپلش .
تصویر :
تصویر دوم :
ممنون میشم کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.