mrabay 3 ارسال شده در 31 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2018 سلام بنده امدم با کتابخانه فون اتصال کاربرو چک کردم و یک سایتیو لود کردم بعد امدم تو اسپلش گفتم اگه ساکسس بود استارت اکتیویتی کن اما گیرمیکنه استارت نمیکنه و فقط میمونه تو اسپلش . تصویر : تصویر دوم : ممنون میشم کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 31 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2018 از کتابخانه persiandeviceinfo استفاده کنید دیگه لازم نیست این همه کد نویسی انجام بدید دریافتکتابخانه PersianDeviceInfo (گرفتن تمامی اطلاعات گوشی) - کتابخانه ها (Libraries) - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrabay 3 ارسال شده در 31 دی، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2018 در ۱ ساعت قبل، behnam_tr گفته است : از کتابخانه persiandeviceinfo استفاده کنید دیگه لازم نیست این همه کد نویسی انجام بدید دریافتکتابخانه PersianDeviceInfo (گرفتن تمامی اطلاعات گوشی) - کتابخانه ها (Libraries) - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی استفاده کردم فرقی نمیکرد اون هم یک سایتو دانلود میکرد و مشکلاتش بیشتر بود . ترجیح میدم همین روش رو حل کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mrabay 3
سلام

بنده امدم با کتابخانه فون اتصال کاربرو چک کردم و یک سایتیو لود کردم بعد امدم تو اسپلش گفتم اگه ساکسس بود استارت اکتیویتی کن
اما گیرمیکنه استارت نمیکنه و فقط میمونه تو اسپلش .
تصویر :
تصویر دوم :
ممنون میشم کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.