rezac 13 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۷ سلام. من صفحه لاگین برای نرم افزار قرار دادم و میخام هرکاربر بتونه یه عکس پروفایل هم داشته باشه. میخام بدونم که میشه عکسی که انتخاب میکنه توی یه سرور دیگه مثل پیکوفایل آپلود شه و فقط لینکش توی دیتابیس من ذخیره شه؟(بصورت خودکار) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۷ بهتره از هاست شخصی استفاده کنید برای اپلود در پیکوفایل باید با گت المنت کار کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezac 13 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۷ آخه حجم دیتابیس آنلاین من کم و محدوده. اگه امکانش هست لینک آموزش کامل گت المنت رو بهم بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezac 13
سلام. من صفحه لاگین برای نرم افزار قرار دادم و میخام هرکاربر بتونه یه عکس پروفایل هم داشته باشه. میخام بدونم که میشه عکسی که انتخاب میکنه توی یه سرور دیگه مثل پیکوفایل آپلود شه و فقط لینکش توی دیتابیس من ذخیره شه؟(بصورت خودکار)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.