mrabay 3 ارسال شده در 4 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2018 سلام به همه دوستان. من میخوام کاربر نتونه از حروف لاتین و و اعداد لاتین در ادیت تکست استفاده کنه و برنامه ی توست مسیج بده دیدم اگر با ایف اینکارو کنم یکم ناجوره و جوردرنمیاد . ممنون میشم کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 8 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2019 در در 1397/08/13, 11:41:22، mrabay گفته است : سلام به همه دوستان. من میخوام کاربر نتونه از حروف لاتین و و اعداد لاتین در ادیت تکست استفاده کنه و برنامه ی توست مسیج بده دیدم اگر با ایف اینکارو کنم یکم ناجوره و جوردرنمیاد . ممنون میشم کمک کنید سلام از این استفاده کن Sub edt_TextChanged (Old As String, New As String) If New.Length>0 Then Dim ascii As Int=Asc( New.CharAt(New.Length-1)) If ascii>64 And ascii<122 Then edt.Text=New.SubString2(0,New.Length-1) End If End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 4 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2019 سلام به نظر بنده تنها راهش همون کدهای اسکی هست که محدوده کدهای اسکی حروف الفبای لاتین و اعداد لاتین رو توسط دستورات شرطی ف - ی - ل - تر کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrabay 3 ارسال شده در 4 بهمن، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2018 کسی نمیدونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mrabay 3
سلام به همه دوستان.
من میخوام کاربر نتونه از حروف لاتین و و اعداد لاتین در ادیت تکست استفاده کنه و برنامه ی توست مسیج بده دیدم اگر با ایف اینکارو کنم یکم ناجوره و جوردرنمیاد . ممنون میشم کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.