rezac 13 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۷ خسته نباشید. چطوری باید از داخل اپلیکیشن یک فایل رو در دیتابیسم آپلود کنم؟ مثلا تصاویر پروفایل اعضا، چطوری باید روی هاست آپلود بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۷ روی هاست یا داخل دیتابیس ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۷ در 10 ساعت قبل، rezac گفته است : خسته نباشید. چطوری باید از داخل اپلیکیشن یک فایل رو در دیتابیسم آپلود کنم؟ مثلا تصاویر پروفایل اعضا، چطوری باید روی هاست آپلود بشه کتابخونه رایگان و پولی داخل انجمن زیاده (کلمه آپلود رو سرج کنید) یه پوشه برای عکس ها داخل هاست میسازید با php دریافت ، تغییر اسم ، ذخیره ، اسم ذخیره شده تو دیتابیس ثبت میشه. آخرین الویت ICT | M-CAP7AIN - کتابخانه + مثال | MC7FastNetworking 1.0.2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezac 13
خسته نباشید.
چطوری باید از داخل اپلیکیشن یک فایل رو در دیتابیسم آپلود کنم؟
مثلا تصاویر پروفایل اعضا، چطوری باید روی هاست آپلود بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.