رفتن به مطلب
  • 0

بهترین روش رمزنگاری دیتابس آفلاین در انجمن

hosseinkarimian

سوال

سلام من یه دیتابس افلاین دارم نام کاربری و رمز عبور کاربر در آن ذخیره میشه که برای یه برنامه انلاین هست حالا بهترین و امن ترین راه ذخیره در دیتابیس افلاین چیه.

چند روش خودم می گم کدوم بهتره یا اگه روش دیگه ای هست که بهتره معرفی کنید:

1- ما بیاییم از icudt46l.zip  استفاده کنیم (این یکی چون رمز دیتابیس در اپ هست یه مقدار شاید امنیت کم بشه و حجم اپ میبره بالا)

2-بیاییم از کتابخانه آقای شاهپری استفاده کنیم   Persian Encryption  که این خوبه ولی فایل db رو میشه با sql lite  بالا آورد نام کاربری و رمز عبور درسته رمزنگاری شده هست  .

من میخوام طوری باشه مثلا فایل db که با کد نویسی می سازیم رمزنگاری شده باشه و با sql lite یا سایر برنامه ها نشه بازکرد فقط داخل خود اپ الاعات بخونه و امنیت بالایی داشته باشه.

اگه روشی چیز دیگه ای هست خواهشمندم معرفی کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

گزینه 2 بهترینه به نظرم فقط به جای  Persian Encryption از کتابخونه زیر برای اینکریپت استفاده کنید که برای آفلاین بسیار قویتره.

لینک ارسال

در 14 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

گزینه 2 بهترینه به نظرم فقط به جای  Persian Encryption از کتابخونه زیر برای اینکریپت استفاده کنید که برای آفلاین بسیار قویتره.

ممنون آقای شاهپیری عزیز فقط یه چیز من بخوام فایل db با برنامه های sql lite و غیره باز نشه  (به جز استفاده از  icudt46l.zip  ) چه باید کنم.

لینک ارسال

در 4 دقیقه قبل، hosseinkarimyan گفته است :

ممنون آقای شاهپیری عزیز فقط یه چیز من بخوام فایل db با برنامه های sql lite و غیره باز نشه  (به جز استفاده از  icudt46l.zip  ) چه باید کنم.

هیچ راهی نداره دوست عزیز. دیتابیس باید توی حافظه حالا یا خارجی یا داخلی کپی بشه تا بشه ازش استفاده کرد. و گوشی های روت شده به راحتی به دیتابیس دسترسی دارن. تنها راهش اینه که محتواشو اینکریپت کنید که فکر کنم امنیت رو تا حد زیادی بالا میبره. امنیت هم یعنی همین. یعنی اینکه کاری بکنید که دسترسی به دیتاها به سخت ترین شکل ممکن باشه. نه اینکه دسترسی رو بخواین کلا جلوگیری کنید چون واقعا نشدنیه.

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...