برای ذخیره اطلاعات از کتابخونه AriaSharedPreference استفاده کردم
میخوام وقتی کاربر چک باکسی رو تیک زد بعد خروج و برگشتن به برنامه تظیمات به حالت اول بر نگرده
مثلا با زدن تیک چک باکس 1 میخوام که ایمیچ ویوو اول غیر فعال و ایمیچ ویوو دو فعال بشه .و متن چک باکس یک به کلمه ok تغییر کنه
این اتفاق میفته ولی بعد از دوباره وارد شدن به برنامه , حالت اولیه برگشته. فقط تیک چک باکس تغییر نکرده و درسته!
Dim asp AsAriaSharedPreferences'------CheckBox1.Checked=asp.GetBoolean("ch",False)CheckBox2.Checked=asp.GetBoolean("ch2",False)EndSubSubCheckBox1_CheckedChange(CheckedAsBoolean)IfCheckBox1.Checked=TrueThen
asp.SaveBoolean("ch",True)ImageView2.Visible=TrueImageView1.Visible=FalseCheckBox1.Text="ok"Else
asp.SaveBoolean("ch",False)EndIfEndSubSubCheckBox2_CheckedChange(CheckedAsBoolean)IfCheckBox2.Checked=TrueThen
asp.SaveBoolean("ch2",True)ImageView1.Visible=TrueImageView2.Visible=FalseCheckBox2.Color=Colors.BlueElse
asp.SaveBoolean("ch2",False)EndIfEndSub
سوال
ehsan70 7
سلام
برای ذخیره اطلاعات از کتابخونه AriaSharedPreference استفاده کردم
میخوام وقتی کاربر چک باکسی رو تیک زد بعد خروج و برگشتن به برنامه تظیمات به حالت اول بر نگرده
مثلا با زدن تیک چک باکس 1 میخوام که ایمیچ ویوو اول غیر فعال و ایمیچ ویوو دو فعال بشه .و متن چک باکس یک به کلمه ok تغییر کنه
این اتفاق میفته ولی بعد از دوباره وارد شدن به برنامه , حالت اولیه برگشته. فقط تیک چک باکس تغییر نکرده و درسته!
ممنون میشم بگید چکار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.