marius 23 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۷ باسلام خدمت دوستان چجوری میتونم یه مقدار رو به یه برنامه دیگه ارسال کنم. مثلا میخوام وقتی توی یک دکمه کلیک شد مقدار رشته که در نظر دارم رو بفرسته به برنامه کروم و اون مقدار رو ارسال کنه. یا مثلا اهنگ برنامه پلیر گوسی اجرا بشه و ششروع بشه به خوندن. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۷ در ۱ ساعت قبل، marius گفته است : باسلام خدمت دوستان چجوری میتونم یه مقدار رو به یه برنامه دیگه ارسال کنم. مثلا میخوام وقتی توی یک دکمه کلیک شد مقدار رشته که در نظر دارم رو بفرسته به برنامه کروم و اون مقدار رو ارسال کنه. یا مثلا اهنگ برنامه پلیر گوسی اجرا بشه و ششروع بشه به خوندن. ممنون سلام به اینکار می گن intent توی انجمن زیاده سرچ کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۷ private Browser As Intent Browser.Initialize(Browser.ACTION_VIEW, "http://www.b4x.com") Browser.SetComponent("com.android.chrome/com.google.android.apps.chrome.Main") StartActivity(Browser) Dim vid As Intent vid.Initialize(vid.ACTION_VIEW, "file://" & File.Combine(File.DirRootExternal, "vid.mp4")) vid.SetType("video/*") StartActivity(vid) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
marius 23
باسلام خدمت دوستان
چجوری میتونم یه مقدار رو به یه برنامه دیگه ارسال کنم. مثلا میخوام وقتی توی یک دکمه کلیک شد مقدار رشته که در نظر دارم رو بفرسته به برنامه کروم و اون مقدار رو ارسال کنه. یا مثلا اهنگ برنامه پلیر گوسی اجرا بشه و ششروع بشه به خوندن. ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.