hosseinkarimian 100 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۷ سلام چطور میتونم یه stepsView در b4a پیاده سازی کنم مثل عکس زیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen m 155 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۷ سلام احتمالا راحتترینش, کار با ویوو پیجر ahviewpager باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۷ در 6 ساعت قبل، mohsen m گفته است : سلام احتمالا راحتترینش, کار با ویوو پیجر ahviewpager باشه. دوستان من دسترسی برای دانلود ندارم با کتا بخانه زیر میشه B4A Library - Horizontal and Vertical StepView | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen m 155 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۷ 813Stepview.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۷ در 8 ساعت قبل، mohsen m گفته است : 813Stepview.rar ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hosseinkarimian 100
سلام چطور میتونم یه stepsView در b4a پیاده سازی کنم مثل عکس زیر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.