من در هنگام ارسال اطلاعات با کتابخونه پرشین فست نتورک به مشکل com.androidnetworking.error.ANError: java.net.SocketTimeoutException برخورد کردم
فایل php که اطلاعات رو با متد get میفرستم بهش وقتی به صورت دستی همون اطلاعات ارسالی توسط نرم افزار رو میفرستم درست جواب میده و نتیجه درست رو برمیگردونه ولی توی نرم افزار میره به تابع زیر
Sub con_onGetStringErrorListener(ErrorAsResponseError,TagAsString)ProgressDialogHideLog(Error.ErrorDetails)Log(Error.ErrorMsage)Log(Error.CauseMessage)Log(Error.ErrorBody)Log(Error.ErrorLocalizedMsage)Log(Error.ResponseBody)EndSub
سوال
aminmoghadas 9
با سلام
من در هنگام ارسال اطلاعات با کتابخونه پرشین فست نتورک به مشکل com.androidnetworking.error.ANError: java.net.SocketTimeoutException برخورد کردم
فایل php که اطلاعات رو با متد get میفرستم بهش وقتی به صورت دستی همون اطلاعات ارسالی توسط نرم افزار رو میفرستم درست جواب میده و نتیجه درست رو برمیگردونه ولی توی نرم افزار میره به تابع زیر
و نتیجه لاگ ها هم به شکل زیر میاد
connectionError com.androidnetworking.error.ANError: java.net.SocketTimeoutException java.net.SocketTimeoutException null com.androidnetworking.error.ANError: java.net.SocketTimeoutException null
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
چند روزه گیره این مشکلم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.