بنده از کد قدیمی و در واقع نوستالژی زیر برای انتخاب تصویر از گالری و بلافاصله برش اون استفاده میکنم ...
اما اخیرا در یکسری از دستگاه ها کلا اجرا نمیشه... مثلا پس از انتخاب به صفحه برش نمیره و کلا بر میگرده به برنامه.
و در یکسری هم چون حالت برنامه ام افقی هست وقتی میره برای انتخاب عکس بصورت خودکار به حالت عمودی در میاد و پس از انتخاب و برش وقتی به برنامه برمیگرده برنامه ریست شده...
لطفا راهنمایی بفرمایید که از چه کدی استفاده کنم که در تمام دستگاه ها جوا ب بده ؟
با سپاس
Sub Galeria(Directory As String, PictureName As String)
Dim i As Intent
i.Initialize(i.ACTION_PICK, "")
i.SetType("image/*")
i.PutExtra("output", ParseUri("file://" & File.Combine(Directory, PictureName))) 'output folder you set OpenCam(File.DirRootExternal, "1.jpg")
i.PutExtra("crop", "true") 'crop ON
i.PutExtra("aspectX", 1) 'crop aspects
i.PutExtra("aspectY", 1) 'crop aspects
'برای این که مربعی نباشه مقدار aspectX و aspectY رو صفر بزار
i.PutExtra("outputX", 300) 'crop size
i.PutExtra("outputY", 300) 'crop size
StartActivity(i)
End Sub
سوال
fun_code 216
سلام و عرض ادب
بنده از کد قدیمی و در واقع نوستالژی زیر برای انتخاب تصویر از گالری و بلافاصله برش اون استفاده میکنم ...
اما اخیرا در یکسری از دستگاه ها کلا اجرا نمیشه... مثلا پس از انتخاب به صفحه برش نمیره و کلا بر میگرده به برنامه.
و در یکسری هم چون حالت برنامه ام افقی هست وقتی میره برای انتخاب عکس بصورت خودکار به حالت عمودی در میاد و پس از انتخاب و برش وقتی به برنامه برمیگرده برنامه ریست شده...
لطفا راهنمایی بفرمایید که از چه کدی استفاده کنم که در تمام دستگاه ها جوا ب بده ؟
با سپاس
Sub Galeria(Directory As String, PictureName As String) Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_PICK, "") i.SetType("image/*") i.PutExtra("output", ParseUri("file://" & File.Combine(Directory, PictureName))) 'output folder you set OpenCam(File.DirRootExternal, "1.jpg") i.PutExtra("crop", "true") 'crop ON i.PutExtra("aspectX", 1) 'crop aspects i.PutExtra("aspectY", 1) 'crop aspects 'برای این که مربعی نباشه مقدار aspectX و aspectY رو صفر بزار i.PutExtra("outputX", 300) 'crop size i.PutExtra("outputY", 300) 'crop size StartActivity(i) End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.