Javad25564 10 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۷ سلام.بچها میشه در مورد گزینه های چنج ادیت تکست یه توضیحی بدید.کمک میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۷ سوال رو واضح بیان کنید منظورتون ایونت هست ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۷ در 14 دقیقه قبل، behnam_tr گفته است : سوال رو واضح بیان کنید منظورتون ایونت هست ؟؟ ببینید این گزینهای ادیت چیه؟ new ,old ]چیکار میکنند EditText1_TextChanged (Old As String, New As String) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۷ مثال شما کلمه Salam رو تایپ میکنید میشه new به حالت قبلی این رشته (Sala) میشه old لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۷ در 13 دقیقه قبل، M-CAP7AIN گفته است : مثال شما کلمه Salam رو تایپ میکنید میشه new به حالت قبلی این رشته (Sala) میشه old اوکی .متوجه شدم.ببینید من یه مترجم اختصاصی ساختم.ببینید من یه کلمه میزنم ترجمه مینویسه ولی اگه یه حرف بیشتر از اون کلمه مورد نظر بنویسم ترجمه ای که نوشته پاک نمیشه.میخوام اگه یه کلمه تایپ کردم مثلا hi تایپ کردم ترجمش میشه سلام.اگه یه حرف بیشتر از hi زدم اون ترجمه سلام پاک بشه.موندم چیکار کنم.نمیدونم تونستم منظورمو برسونم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۷ کدهای مربوط به سرچتون روتغییر بدید مثلا الان قاعدتا شما هر کلمه رو چک میکنید اگر وجود داشت ترجمشو میاره اگرم نه که قبلی میمونه همینجا بیاید چک کنید اگر کلمه جدید ترجمش موجود نیست متن قبلی پاک بشه یعنی به طور کلی اگر ترجمه موجوده در صورت وجود قبلی رو پاک کن و ترجمه جدید رو نمایش بده وگرنه قبلی رو پاک کن فقط لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۷ در 14 ساعت قبل، behnam_tr گفته است : کدهای مربوط به سرچتون روتغییر بدید مثلا الان قاعدتا شما هر کلمه رو چک میکنید اگر وجود داشت ترجمشو میاره اگرم نه که قبلی میمونه همینجا بیاید چک کنید اگر کلمه جدید ترجمش موجود نیست متن قبلی پاک بشه یعنی به طور کلی اگر ترجمه موجوده در صورت وجود قبلی رو پاک کن و ترجمه جدید رو نمایش بده وگرنه قبلی رو پاک کن فقط شرمنده.من نتونستم درستش کنم.یه نمونه کد اگه دارید میشه بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Javad25564 10
سلام.بچها میشه در مورد گزینه های چنج ادیت تکست یه توضیحی بدید.کمک میخوام
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.