حاج حسین 2,098 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام و ادب و عرض احترام به همه دانش جو دوستان ابتدای عرایض دوست دارم یه حدیث مرتبط با علم آموزی براتون بگم حدیث از امام باقر علیه السلام است که می فرمایند: زکات علم, این است که آن را به بندگان خدا بیاموزی.اصول کافی / جلد 1 / ص 51 راستش این تاپیک زدم گفتم شاید بعضی از دوستان ندونن که مثلا تو کتابخونه phone چه توابعی و... یا ساده تر بگم چه کارهای ازش برمیاد ببنید الان بنده رو phone کلیک کردم اولش یه توضیحات میده از قبیل شتاب سنج شماره شناسایی تلفن و.. ببنید الان آموزش عمودی و افقی کردن اکتیویتی رو دادم اینجا تو صفحه phone توضیح داده تو این لینک که میدم میرید لیستی از تمام کتابخونه ها و مثال است که وقتی رو هر کدوم کلیک کنی اول یه توضیح و چه توابعی و.. داره مثال های هم تو بیشترش هست درست که انگلیسیه ولی خیلی هم فهمش سخت نیست فهرست کامل مستندات امیدوارم شما هم از این مطلب استفاده کامل رو برده باشید و به راحتی آموزش های مفیدی قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ مرسی از حسین جان بابت زحمتی که میکشی. *give_rose* بقیه دوستان هم اگه امکانش هست توی این تاپیک همکاری کنند تا در کنار هم هر گونه ابهامی هست رفع بشه.بنده خودمم هم مطالبی رو قرار مدیم تا بتونیم بهتر این کتابخونه هارو درک کنیم. *give_heart* به امید موفقیت همگی.*give_rose* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ مرسی یه نرم افزار تو کافه هست بنام مجوز دکتر اونم تاحدودی شبیه اینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام و تشکر فراوان از شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.