hosseinkarimian 100 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ سلام همین طور که میدونید فقط اگه متغییری یا کدی در Process_Globals قرار بدیم obfuscated میشه من میخوام مثلا نام دکمه ها پنل ها و غیره هم obfuscated یعنی کد های که در Globals هم obfuscated بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ در 22 ساعت قبل، hosseinkarimyan گفته است : سلام همین طور که میدونید فقط اگه متغییری یا کدی در Process_Globals قرار بدیم obfuscated میشه من میخوام مثلا نام دکمه ها پنل ها و غیره هم obfuscated یعنی کد های که در Globals هم obfuscated بشه. دوستان راهی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۷ تا اونجایی که من اطلاع دارم ، ویوهایی که از طریق دیزاینر اضافه میشن ، B4A این قابلیت obfuscated کردن روی اون ویوها رو در حال حاضر نداره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hosseinkarimian 100
سلام همین طور که میدونید فقط اگه متغییری یا کدی در Process_Globals قرار بدیم obfuscated میشه من میخوام مثلا نام دکمه ها پنل ها و غیره هم obfuscated یعنی کد های که در Globals هم obfuscated بشه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.