bahman 165 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان من نرم افزار پیامکی نوشتم منتها پیامکام تو فایل متنی هست و هر سترم یک پیامک موجوده میشه اونارو یه جا ایمپورت کنم تو دیتابیس؟ مثلا هر سطر فایل تکست سطر ب سطر بشینه رو دیتابیسم و چون دیتابیسم id هم داره خودش برا هر سطر به ترتیب یه عدد بزاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ آره تو خوده navicat همچین گزینه ای داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ یه گزینه ایمپورت پیدا کردم ک تکست رو هم بهش دادم ولی بقیش رو هرکاری میکنم نمیشه فقط میزنه select field درحالی ک انتخاب کردم واسه ردیف گذاری هم ک بلد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ من گزینه رو توی navicat دیدم اما تست نکردم اما واست تست میکنم جواب گرفتم آموزششو میزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ خیلی اقایی فکر کنم خودمم یافتم خخخ اگه روشم درست بود اموزشو ندیدم میزارم البته مطمین نیستم درست پیدا کردم یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ نمیدونم چرا از 1000 شروع میکنه شماره گذاری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman 165
دوستان من نرم افزار پیامکی نوشتم منتها پیامکام تو فایل متنی هست
و هر سترم یک پیامک موجوده
میشه اونارو یه جا ایمپورت کنم تو دیتابیس؟
مثلا هر سطر فایل تکست سطر ب سطر بشینه رو دیتابیسم
و چون دیتابیسم id هم داره خودش برا هر سطر به ترتیب یه عدد بزاره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.