Javad25564 10 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ سلام.من میخوام کاربر مقدار سکه ای که مصرف میکنه را درون یه فایل توی حافظه گوشی ذخیره کنم که دوباره امد توی برنامه تعداد سکهاش نشون بده از روی حافظه. به نظر شماها چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ این تاپیک رو مطالعه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ در 3 ساعت قبل، behnam_tr گفته است : این تاپیک رو مطالعه کنید خیلی عالی بود.فقط چطوری مقدار اولیه را از -123456 بزارم 0. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ اگر دیتای جدید ذخیر کنید مقدار قبلی حذف میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Javad25564 10
سلام.من میخوام کاربر مقدار سکه ای که مصرف میکنه را درون یه فایل توی حافظه گوشی ذخیره کنم که دوباره امد توی برنامه تعداد سکهاش نشون بده از روی حافظه.
به نظر شماها چیکار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.