hocein 40 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۷ B4A Version: 8.50 Parsing code. (0.00s) Building folders structure. (0.08s) Compiling code. (0.07s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. Error Maven artifact not found: com.google.firebase/firebase-messaging موقع اجرا این خطا رو دارم. هم sdk آپدیته هم کتابخانه . ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۷ فکر کنم مشکل از کتابخونه است راستی مگه فایر بیس هیتلر نیست توسط گوگل چون الآن برای نوتیفیکیشن یا خود برنامه نویس مینویسه و یا از سرویس پوشه استفاده میکنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hocein 40
B4A Version: 8.50 Parsing code. (0.00s) Building folders structure. (0.08s) Compiling code. (0.07s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. Error Maven artifact not found: com.google.firebase/firebase-messaging
موقع اجرا این خطا رو دارم. هم sdk آپدیته هم کتابخانه . ممنون میشم راهنمایی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.