hocein 40 ارسال شده در 22 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2018 B4A Version: 8.50 Parsing code. (0.00s) Building folders structure. (0.08s) Compiling code. (0.07s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. Error Maven artifact not found: com.google.firebase/firebase-messaging موقع اجرا این خطا رو دارم. هم sdk آپدیته هم کتابخانه . ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 24 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، 2018 فکر کنم مشکل از کتابخونه است راستی مگه فایر بیس هیتلر نیست توسط گوگل چون الآن برای نوتیفیکیشن یا خود برنامه نویس مینویسه و یا از سرویس پوشه استفاده میکنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hocein 40
B4A Version: 8.50 Parsing code. (0.00s) Building folders structure. (0.08s) Compiling code. (0.07s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. Error Maven artifact not found: com.google.firebase/firebase-messagingموقع اجرا این خطا رو دارم. هم sdk آپدیته هم کتابخانه . ممنون میشم راهنمایی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.