mrabay 3 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۷ سلام بنده یک مشکل دارم . دیویدر من و رو گذاشتم اما ایتم بعدی با فاصله ادد شده تصویر : کد منو : MDB.Initialize("MD") MDB.withAccountHeader(MaterialHeaderResult) ' MDB.withHeader(pnlHdr, -1, 80dip) MDB.AddPrimaryDrawerItem ("حمایت ازما" ,s1.Drawable,Null,"",True,0, "") MDB.AddPrimaryDrawerItem ("درباره ما" ,s2.Drawable,Null ,"",True,1, "") MDB.AddPrimaryDrawerItem ("تماس باما" ,s3.Drawable,Null ,"" ,True,2, "") MDB.AddSectionDrawerItem("",True) MDB.AddSecondaryDrawerItem("خروج" ,s4.Drawable ,Null ,"",True ,3) MDB.withDrawerGravity(Gravity.RIGHT) MD = MDB.Build من دیگه متنی بهش ندادم خواستم فقط دیویدر رو داشته باشم. لاین بالای خروج رو ببینید. ممنون میشم کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۷ سلام به خاطر خطی که اضافه کردیه اگه خط رو برداری درست میشه وگرنه بنده راه دیگه ای بلد نیستم شاید دوستان بتونن کمکت کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mrabay 3
سلام
بنده یک مشکل دارم . دیویدر من و رو گذاشتم اما ایتم بعدی با فاصله ادد شده
تصویر :
کد منو :
من دیگه متنی بهش ندادم خواستم فقط دیویدر رو داشته باشم. لاین بالای خروج رو ببینید.
ممنون میشم کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.