sajjadrastin 100 ارسال شده در 23 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، 2018 سلام من به یه مشکل خوردم: با کد زیر میشه لیبل رو راست چین کرد: dd.Gravity=Gravity.RIGHT با کد زیر هم میشه ارتفاع رو وسط چین کرد dd.Gravity=Gravity.CENTER_VERTICAL مشکل اینه ک نمیشه از هر دو تا کد با هم استفاده کرد و من میخام هم راست چین باشه و هم ارتفاع وسط باشه چیکار کنم؟از طریق کد داخل اکتیویتی فقط! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 23 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، 2018 در 2 ساعت قبل، sajjadrastin گفته است : سلام من به یه مشکل خوردم: با کد زیر میشه لیبل رو راست چین کرد: dd.Gravity=Gravity.RIGHT با کد زیر هم میشه ارتفاع رو وسط چین کرد dd.Gravity=Gravity.CENTER_VERTICAL مشکل اینه ک نمیشه از هر دو تا کد با هم استفاده کرد و من میخام هم راست چین باشه و هم ارتفاع وسط باشه چیکار کنم؟از طریق کد داخل اکتیویتی فقط! dd.Gravity=bit.or(Gravity.CENTER_VERTICAL,Gravity.right) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 23 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، 2018 در 3 ساعت قبل، sajjadrastin گفته است : گراویتی ها رو با + هم میتونید ترکیب کنید عزیز. مثلا gravity.center+gravity.right لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 23 بهمن، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، 2018 ممنون از کمک همه دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajjadrastin 100
سلام من به یه مشکل خوردم:
با کد زیر میشه لیبل رو راست چین کرد:
dd.Gravity=Gravity.RIGHT
با کد زیر هم میشه ارتفاع رو وسط چین کرد
dd.Gravity=Gravity.CENTER_VERTICAL
مشکل اینه ک نمیشه از هر دو تا کد با هم استفاده کرد و من میخام هم راست چین باشه و هم ارتفاع وسط باشه
چیکار کنم؟از طریق کد داخل اکتیویتی فقط!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.