sajjadrastin 100 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۷ سلام من به یه مشکل خوردم: با کد زیر میشه لیبل رو راست چین کرد: dd.Gravity=Gravity.RIGHT با کد زیر هم میشه ارتفاع رو وسط چین کرد dd.Gravity=Gravity.CENTER_VERTICAL مشکل اینه ک نمیشه از هر دو تا کد با هم استفاده کرد و من میخام هم راست چین باشه و هم ارتفاع وسط باشه چیکار کنم؟از طریق کد داخل اکتیویتی فقط! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، sajjadrastin گفته است : سلام من به یه مشکل خوردم: با کد زیر میشه لیبل رو راست چین کرد: dd.Gravity=Gravity.RIGHT با کد زیر هم میشه ارتفاع رو وسط چین کرد dd.Gravity=Gravity.CENTER_VERTICAL مشکل اینه ک نمیشه از هر دو تا کد با هم استفاده کرد و من میخام هم راست چین باشه و هم ارتفاع وسط باشه چیکار کنم؟از طریق کد داخل اکتیویتی فقط! dd.Gravity=bit.or(Gravity.CENTER_VERTICAL,Gravity.right) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۷ در 3 ساعت قبل، sajjadrastin گفته است : گراویتی ها رو با + هم میتونید ترکیب کنید عزیز. مثلا gravity.center+gravity.right لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۷ ممنون از کمک همه دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajjadrastin 100
سلام من به یه مشکل خوردم:
با کد زیر میشه لیبل رو راست چین کرد:
dd.Gravity=Gravity.RIGHT
با کد زیر هم میشه ارتفاع رو وسط چین کرد
dd.Gravity=Gravity.CENTER_VERTICAL
مشکل اینه ک نمیشه از هر دو تا کد با هم استفاده کرد و من میخام هم راست چین باشه و هم ارتفاع وسط باشه
چیکار کنم؟از طریق کد داخل اکتیویتی فقط!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.