rezac 13 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۷ سلام به دوستان عزیز و زحمت کش. من یه قسمت میخام بزارم توی نرم افزار که کاربر بازدن یک دکمه بره به قسمت انتخاب فایل های موزیک و از اونجا یک فایل رو انتخاب کنه. بعد از اینکه فایل رو انتخاب کرد، فایل درون فایل های اپلیکیشن کپی بشه. لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezac 13 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۷ خیلی ممنون. درستش کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۷ برای انتخاب فایل از contentchooser استفاده کنید پرمیژن های لازم هم اضافه کنید به منیفست نقل قول chooser.Initialize("chooser") Sub chooser_Result (Success As Boolean, Dir As String, FileName As String) If Success Then copy file ....... Else ToastMessageShow("No image selected", True) End If End Sub Sub btnSelectPictures_Click chooser.Show("image/*", "Choose image") End Sub منظورتون از درون اپلیکیشن کجاست?? امکان کپی داخل dirasset وجود نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezac 13 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۷ داخل dirinternal میشه کپی کردش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezac 13
من یه قسمت میخام بزارم توی نرم افزار که کاربر بازدن یک دکمه بره به قسمت انتخاب فایل های موزیک و از اونجا یک فایل رو انتخاب کنه.
بعد از اینکه فایل رو انتخاب کرد، فایل درون فایل های اپلیکیشن کپی بشه.
لطفا راهنمایی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.