rezac 13 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۷ سلام دوستان. من میخام فونت نوشته های اسلاید منو رو عوض کنم اما نمیتونم لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۷ با چه کتابخانه ای ؟؟ میتونید فارغ از هر چیزی از cs builder استفاده کنید Dim Font As Typeface = Typeface.LoadFromAssets("iransansmobile.ttf") Sub myfont(Text As String) As CSBuilder Dim c As CSBuilder c.Initialize.Typeface(Font).Append(Text).PopAll Return c End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezac 13 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۷ در 1 دقیقه قبل، behnam_tr گفته است : با چه کتابخانه ای ؟؟ میتونید فارغ از هر چیزی از cs builder استفاده کنید Dim Font As Typeface = Typeface.LoadFromAssets("iransansmobile.ttf") Sub myfont(Text As String) As CSBuilder Dim c As CSBuilder c.Initialize.Typeface(Font).Append(Text).PopAll Return c End Sub با کتابخونه MsMaterialDrawer ساختمش. این کد رو چطور استفاده کنم براش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۷ myfont("متن شما") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ali2194 0 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۷ سلام از این کلاس استفاده کنید ک آقا مرتضی زحمتشو کشیده کلاس بعد ی متغیر تعریف کنید و فونت و لود کنید: Dim Tface As Typeface = Typeface.LoadFromAssets("Samim.ttf") و برای مثال کد منو ب این شکل میشه: MDB2.AddSecondaryDrawerItem("خانه" ,Home.Drawable ,Null ,"" ,True ,1,Tface) تمام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezac 13 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۷ ممنون در 15 ساعت قبل، Ali2194 گفته است : سلام از این کلاس استفاده کنید ک آقا مرتضی زحمتشو کشیده کلاس بعد ی متغیر تعریف کنید و فونت و لود کنید: Dim Tface As Typeface = Typeface.LoadFromAssets("Samim.ttf") و برای مثال کد منو ب این شکل میشه: MDB2.AddSecondaryDrawerItem("خانه" ,Home.Drawable ,Null ,"" ,True ,1,Tface) تمام یه سوال پیش اومد برام. اون کلاس که پسوندش .bas هست رو باید بین فایل های پروژه کپی کنم؟ بعد اینکه کپی کردم چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezac 13
سلام دوستان.
من میخام فونت نوشته های اسلاید منو رو عوض کنم اما نمیتونم لطفا راهنمایی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.