greenlandw 0 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۷ با سلام میخوام اندروید استودیو نصب کنم و قبلش باید JDK نصب بشه اخرین ورژنش رو از سایت اوراکل دانلود و نصب کردم تغییراتی در Envierment Variubles انجام دادم طبق اموزشهایی که خوندم مسیر JDK رو برای JAVA_HOME و مسیر bin رو برای path تعریف کردم ولی وقتی در cmd دستور java -version رو میزنم میگه جاوا شناسایی نشده ویندوزم 8 هست ممنون میشم راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۷ این آدرس پچ منه: C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.8.0_144\bin و ایینم آدرس جاوا هوم: C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.8.0_144 یه همچین چیزی باید باشه آدرست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
greenlandw 0 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۷ در ۱ ساعت قبل، msd313 گفته است : این آدرس پچ منه: C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.8.0_144\bin و ایینم آدرس جاوا هوم: C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.8.0_144 یه همچین چیزی باید باشه آدرست بله مسیر نصب رو پیدا کردم تقریبا همینه همه جا توی نت همین روش رو توضیح دادن و منم طبق آموزشا همین کارو کردم هم جاوا هوم درست کردم و مثل شما ادرس دادم هم به path مسیر bin رو دادم ولی توی cmd پیغام میده java' is not recognized لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۷ میشه آدرس هات رو بنویسی ببینم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۷ JAVA_HOME C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_112 Path c:\program files\java\jdk1.8.0_112\bin Restart لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
greenlandw 0
با سلام
میخوام اندروید استودیو نصب کنم و قبلش باید JDK نصب بشه
اخرین ورژنش رو از سایت اوراکل دانلود و نصب کردم
تغییراتی در Envierment Variubles انجام دادم طبق اموزشهایی که خوندم
مسیر JDK رو برای JAVA_HOME و مسیر bin رو برای path تعریف کردم
ولی وقتی در cmd دستور java -version رو میزنم میگه جاوا شناسایی نشده
ویندوزم 8 هست
ممنون میشم راهنماییم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.