rezac 13 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۷ سلام و خسته نباشید. من یه دیتابیس ساختم و اطلاعات رو درونش لود کردم. کدی که دارم اینه: در اکتیویتی کرییت UltimateListView_azmoon.AddLayout("ul_design","UltimateListView_azmoon_LayoutCreator","UltimateListView_azmoon_ContentFiller",100,False) Dim cd1 As ColorDrawable cd1.Initialize(Colors.LightGray,0) UltimateListView_azmoon.PressedDrawable=cd1 For i=1 To cur.RowCount UltimateListView_azmoon.AddItem("ul_design",i) Next پایان اکتیویتی کرییت Sub UltimateListView_azmoon_LayoutCreator(LayoutName As String, LayoutPanel As Panel) LayoutPanel.LoadLayout(LayoutName) End Sub Sub UltimateListView_azmoon_ContentFiller(ItemID As Long, LayoutName As String, LayoutPanel As Panel, Position As Int) Label_title_ul_design.Text = cur.GetString("title") Label_title_ul_design.Typeface = Typeface.LoadFromAssets("iran.ttf") Label_title_ul_design.TextSize = 16 Label_title_ul_design.TextColor = Colors.Black Label_subtitle_ul_design.Text = Code.shortenText(cur.GetString("subtitle"),35) Label_subtitle_ul_design.Typeface = Typeface.LoadFromAssets("iran.ttf") Label_subtitle_ul_design.TextSize = 12 Label_subtitle_ul_design.TextColor = Colors.rgb(66,66,66) Dim axName As String = cur.GetString("pic") ImageView_ul_design.Bitmap = LoadBitmapSample(File.DirAssets,axName,ImageView_ul_design.Width,ImageView_ul_design.Height) End Sub اما مشکل اینجاست که اطلاعات به صورت عکس زیر لود و نشون داده میشه. بنظرم ultimate list view به اضای هر آیتم که در دیتابیس هست لایه Ul_design که مربوط به آیتم ها هست رو لود میکنه اما همه لایه رو توی اون 100dip که فضا دادم برای هر آیتم، جا میکنه. هیچ خطایی هم نمیده که بفهمم مشکل از کجاست. لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezac 13
سلام و خسته نباشید.
من یه دیتابیس ساختم و اطلاعات رو درونش لود کردم.
کدی که دارم اینه:
اما مشکل اینجاست که اطلاعات به صورت عکس زیر لود و نشون داده میشه.
بنظرم ultimate list view به اضای هر آیتم که در دیتابیس هست لایه Ul_design که مربوط به آیتم ها هست رو لود میکنه اما همه لایه رو توی اون 100dip که فضا دادم برای هر آیتم، جا میکنه.
هیچ خطایی هم نمیده که بفهمم مشکل از کجاست.
لطفا راهنمایی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.