نیما قبادی 246 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام خدمت دوستان عزیز خوب امروزم با یه آموزش جالب در خدمتتون هستیم آموزش اختصاصی از انجمن بیسیک فور اندرید خوب همونجور که از اسمش پیداست شما یاد میگیرید ککه چطور یه برنامه رو توی دونسخه به صورت رایگان و پولی در بیارید و فکر کنم باخودتون بگید که این چه کاریه میرم دوتا پروژه درست میکنم این کار اشتباه هست پس این بهترین روش برای این کار هست آموزش جالبی هست خودم که با هاش حال کردم دموی این آموزش در آپارات خرید آموزش نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سلام. این درون پرداخته یا چجوریه؟*nose**nose* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ خسته نباشی نیما جان.*badjens* خیلی کنجکاو شدم *wooy* تخفیف همکار بودن چقدره *laugh2* خدا قوت برادر انشاالله اموزش های بهتر و کاربردی مثله همین *sarcastic* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
oio 12 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون عالییی*wooy* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ در انتظار چگونه دانلود کنم ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ دانلود چیه بهمن جان. از این آموزشاست که واسش زحمت کشیدن. باید پول ودی جیگر*nose* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اها یعنی پول ک دادیم ماشین میگیره میاره دم خونمون؟ پرداختو کردم اجازه دانلود نمیده منظورم اینه نوشته در انتظار نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اول زد در انتظار الانم زده شما هنوز هیچ خریدی ایجاد نکردید ایمیلی چیزی هم نیومده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ داداش دوباره خرید انجام بده خرید قبلی حذف شد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ پولم رفت یعنی ؟ خخخخخخخخخخخ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ ن بابا خرید انجام نشده میگم پول چه جوری رفت*fekr* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ دوباره میخرم ولی رفت زرینپال ک پرداختو کردم و برگشت سایت چند دقیقه زده بود پرداخت شده در انتظار که یهو غیب شدن خخخ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ ایندفعه شد پولم برگشت خورد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ خوبه اما کاش گرونتر میدادی ولی نحوه ارتقا به پولی رو با درون پرداخت بازار توضیح میدادی الان بخواییم بعد از پرداخت بره خودکار چیکار باید بکنیم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من دارم یه برنامه مینویسم میخام تعداد رکوردها به یه حد معینی که رسید برنامه متوقف بشه تا کاربر هزینه نرم افزار رو پرداخت کنه این آموزش به دردم میخوره ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ هنوز اینکار نکرم یعنی این چیزی که شما میخواید ولی باید پکیج ها رو یه جوری با کد نویسی عوض کنیم روش کار میکنم بشه که حتما به ایمیلتون میفرستم وجواب شما hamidssss ن شما باید از درون پرداخت استفاده کنید متاسفانه انگار وقتی که بازار ارتقا پیدا کرده متابخونه های دورون پرداخت از کار افتادن انگار نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ با تشکر از نیمای عزیز اموزش عالی هست. اما با کمی فکر کردن خیلی راحت میشه این کار رو کرد. این چند وقته من با اموزش های ایشون اینو کامل یاد گرفتم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ باشه نیما جام منتظر ایمیلتون میمونم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dada 8 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ لینک فروشگاه رو نمیاره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.