seljad 0 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۷ سلام، من یک sqlite database ساختم که نمیتونم داخل برنامه ازش استفاده کنم، کسی میتونه کمکم کنه تا محتویات دیتابیس رو داخل تکست ویوها نمایش بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abdgod 16 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۷ در 9 ساعت قبل، seljad گفته است : سلام، من یک sqlite database ساختم که نمیتونم داخل برنامه ازش استفاده کنم، کسی میتونه کمکم کنه تا محتویات دیتابیس رو داخل تکست ویوها نمایش بدم؟ از database helper استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seljad 0 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۷ در در 1397/09/27, 06:00:54، abdgod گفته است : از database helper استفاده کن آموزششو داری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۷ دوست عزیز منظورت اینه که کلاً کار با دیتابیس رو توی B4A نمیدونی؟ مثلاً اطلاعات یه دانشجو رو توی دیتابیس نوشتی و. حالا میخوای توی بیسیک استفاده کنی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seljad 0 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۷ در 12 ساعت قبل، msd313 گفته است : دوست عزیز منظورت اینه که کلاً کار با دیتابیس رو توی B4A نمیدونی؟ مثلاً اطلاعات یه دانشجو رو توی دیتابیس نوشتی و. حالا میخوای توی بیسیک استفاده کنی؟ بله کار با دیتابیس رو بلد نیستم،توی اندروید استادیو میخوام استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۷ آهان شرمنده من هنوز اندروید استدیو کار نکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.