Javad25564 10 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۷ سلام به همه. من میخوام یه کتاب بسازم.میخوام کاربر بتونه خودش فهرست جدید اضافه کنه.توی فهرست هم بتونه عکس و متن و فیلم باهم بزاره.یعنی کاربر خودش فهرست کتاب و اضافه یا کم کنه. نمیدونم تونستم منظورمو برسونم. لطفا کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۷ در 3 ساعت قبل، basic 4 android گفته است : سلام دوست عزیزم این کاری که شما گفتی خیلی راحته و تو انجمن نمونه هاش فراوان هست که سورس ها رو با هم اغدام کنی میتونی درست کنی . ولی اگر منظورت اینه که طرف بعد از وارد کردن عکی و متون دلخواه به صورت تکی و لیست بتونه از ترکیباتش خروجی APK جدید بگیره باید سفارش بدی بنویسم برات یا دوستان چون تو نت همچین چیزی برای اندروید ندیدم ولی کار کردم . موفق باشی ببینید یه چیزی تو سبک دفترچه تلفن.هم میشه اضافه کرد هم پاک کرد .البته من با دستورات حذف و اضافه و تصحیح دیتابیس اشنایی دارم.فقط نمیدونم چطوری اینهارا پشت سرهم بیارم.عکس.متن .فیلم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Javad25564 10
سلام به همه.
من میخوام یه کتاب بسازم.میخوام کاربر بتونه خودش فهرست جدید اضافه کنه.توی فهرست هم بتونه عکس و متن و فیلم باهم بزاره.یعنی کاربر خودش فهرست کتاب و اضافه یا کم کنه.
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم.
لطفا کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.