Javad25564 10 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۷ سلام.بچها من یه کتاب دارم که وقتی روی هر کدوم از عناوین فهرستش میزنی یه پنل میاد و از دیتابیس متن و عکس را پشت سرهم نشون میده.حالا میخوام اون عکس را بتونم زوم کنم چیکار کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۷ میتونید از کتابخانه TouchImageView استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۷ در 6 ساعت قبل، behnam_tr گفته است : میتونید از کتابخانه TouchImageView استفاده کنید ممنون از راهنماییتون.رفتم پیج بالا.میشه یه نمونه کد بزارید تا متوجه بشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Javad25564 10
سلام.بچها من یه کتاب دارم که وقتی روی هر کدوم از عناوین فهرستش میزنی یه پنل میاد و از دیتابیس متن و عکس را پشت سرهم نشون میده.حالا میخوام اون عکس را بتونم زوم کنم چیکار کنم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.