amin1379 0 ارسال شده در 22 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2018 سلام بچه من اگر این برنامه ویژال رو اگر نصب نکنم این ترم می افتم خواهش می کنم کمکم کنید ای ارورر رو می ده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin1379 0 ارسال شده در 22 اسفند، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2018 مشکلم این هست ویژال درحال نصب ارورر میده نمی تونه پوشه درایو سی همون پوشه user رو باز کنه لطفاا کمک کنید مدیر سایت به داد م برس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 22 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2018 سلام دوست عزیز مشکلت رو به همراه عکس قرار بده تا بتونیم کمکت کنیم (عکس رو توی picofile آپلود کن) و منظورت از ویرژوال کدومه؟ استدیو یا VB یا ....؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 23 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 2018 سلام و درود اگر باc یا c++ می خواهید بنوسید بهتره code blacks رو نصب کنید عین همونه با حجم 70 مگ منم با کلی ور رفتن نتونست نصبش کنم با ویندوز 7 مشکل داره فک کنم اگه نسخه تغییر یافته یا سبک شده باشه نصب نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.