لطفا اگر کسی از Myket licensing استفاده کرده و کار باهاشو کامل بلده آموزشش رو در اینجا بزاره
کلی گشتم آموزش به درد بخوری پیدا نکردم
طبق آموزش سایت مایکت برنامه م رو آماده و ارسال کردم ولی رد شد
اینم پیغامشون :
=============================
ضمن تشکر از حسن همکاریتان، برنامهٔ شما با نام****بررسی شده و نتیجهٔ آن به شرح زیر است:
نسخه: در ابتدای اجرای برنامه پیغام " برنامه را از مایکت دانلود کنید" نمایش داده می شود و امکان بررسی محتوا وجود ندارد
نتیجهٔ نهایی: برنامه تایید نشد.
شما میتوانید از پایگاه دانش مایکت، راهنمای انتشار برنامهها را مطالعه نمایید و در صورت نیاز و با توجه به موارد مذکور در نتیجهٔ بررسی، با ما مکاتبه کنید یا نسخهٔ جدیدی از برنامه را برای رفع مشکلات از طریق پنلتان بارگذاری نمایید.
خب وقتی کسی برنامه رو خریداری نکرده باشه ، باید این پیغام رو بده
اگر من این کد رو بردارم تا مایکت بتونه برنامه رو بررسی کنه ، وقتی بررسی کرد و تایید شد منتشر میکنن ( برنامه بدون قفل منتشر میشه )
اینم کدایی که تو برنامه استفاده کردم
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Dim lc As LicenseChecker
Dim p As PhoneId
Dim SALT As String = "32857463957843298562"
Dim publicKey As String = "xxxxxxxxxxxx"
lc.Initialize("lc", p.GetDeviceId, publicKey, SALT.GetBytes("UTF8"))
lc.SetVariableAndValue("test_1", "some secret value")
lc.CheckAccess
End Sub
Sub Activity_Resume
End Sub
Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)
End Sub
Sub lc_Allow
Log("Allow")
'کاربر اجازه دسترسی به برنامه را دارد
End Sub
Sub lc_DontAllow
Try
Log("DontAllow")
ToastMessageShow("اجازه استفاده از برنامه را ندارید", True)
' Activity.Finish
'----------------------------
Dim e As Int
e=Msgbox2("به اینترنت متصل شوید.مایکت را به روزرسانی ویا نصب کنید","این برنامه از طریق مایکت نصب نشده. ویا","","خروج","دانلود از مایکت",Null)
If e=DialogResponse.CANCEL Then
ExitApplication
Else If e=DialogResponse.NEGATIVE Then
Dim nazzar As AriaMarkets
nazzar.Myket_SafheBarname("xxx.xxx.xxx")
End If
ExitApplication
'-----------------------------
Catch
End Try
ExitApplication
End Sub
Sub lc_Error (ErrorCode As String)
Log("error: " & ErrorCode)
ToastMessageShow("خطایی رخ داده.دوباره تلاش کنید", True)
Activity.Finish
End Sub
سوال
saeed120m 10
سلام دوستان
لطفا اگر کسی از Myket licensing استفاده کرده و کار باهاشو کامل بلده آموزشش رو در اینجا بزاره
کلی گشتم آموزش به درد بخوری پیدا نکردم
طبق آموزش سایت مایکت برنامه م رو آماده و ارسال کردم ولی رد شد
اینم پیغامشون :
ضمن تشکر از حسن همکاریتان، برنامهٔ شما با نام****بررسی شده و نتیجهٔ آن به شرح زیر است:
نسخه: در ابتدای اجرای برنامه پیغام " برنامه را از مایکت دانلود کنید" نمایش داده می شود و امکان بررسی محتوا وجود ندارد
نتیجهٔ نهایی: برنامه تایید نشد.
شما میتوانید از پایگاه دانش مایکت، راهنمای انتشار برنامهها را مطالعه نمایید و در صورت نیاز و با توجه به موارد مذکور در نتیجهٔ بررسی، با ما مکاتبه کنید یا نسخهٔ جدیدی از برنامه را برای رفع مشکلات از طریق پنلتان بارگذاری نمایید.
خب وقتی کسی برنامه رو خریداری نکرده باشه ، باید این پیغام رو بده
اگر من این کد رو بردارم تا مایکت بتونه برنامه رو بررسی کنه ، وقتی بررسی کرد و تایید شد منتشر میکنن ( برنامه بدون قفل منتشر میشه )
اینم کدایی که تو برنامه استفاده کردم
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Dim lc As LicenseChecker Dim p As PhoneId Dim SALT As String = "32857463957843298562" Dim publicKey As String = "xxxxxxxxxxxx" lc.Initialize("lc", p.GetDeviceId, publicKey, SALT.GetBytes("UTF8")) lc.SetVariableAndValue("test_1", "some secret value") lc.CheckAccess End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub lc_Allow Log("Allow") 'کاربر اجازه دسترسی به برنامه را دارد End Sub Sub lc_DontAllow Try Log("DontAllow") ToastMessageShow("اجازه استفاده از برنامه را ندارید", True) ' Activity.Finish '---------------------------- Dim e As Int e=Msgbox2("به اینترنت متصل شوید.مایکت را به روزرسانی ویا نصب کنید","این برنامه از طریق مایکت نصب نشده. ویا","","خروج","دانلود از مایکت",Null) If e=DialogResponse.CANCEL Then ExitApplication Else If e=DialogResponse.NEGATIVE Then Dim nazzar As AriaMarkets nazzar.Myket_SafheBarname("xxx.xxx.xxx") End If ExitApplication '----------------------------- Catch End Try ExitApplication End Sub Sub lc_Error (ErrorCode As String) Log("error: " & ErrorCode) ToastMessageShow("خطایی رخ داده.دوباره تلاش کنید", True) Activity.Finish End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.