msd313 62 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۷ با سلام خدمت همه دوستان یکی از پرکاربرد ترین کتابخونه ها برای ایجاد منو AHNavigationDrawer هستش متاسفانه نسخه جدیدش رو توی انجمن پیدا نکردم؛ من این نسخه (1.40) رو داشتم گفتم بذارم شاید به دردتون بخوره. ان شاء الله به کمک هم آموزش و سورسش رو هم میذاریم. دانلود نسخه 1.40 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۷ آموزش استفاده از کتابخانه و ساخت منوی کشویی: 1- مرحله اول ساخت لایوت منو می باشد که منو را به دلخواه با آیتم هایش می سازیم مثلاً لایوتی با نام «menu» ایجاد کردیم: 2- درون اکتیویتی ایی که میخواهیم منو در آن قرار بگیرد کد های زیر را می نویسیم. (در اینجا لایوت اکتیویتی مورد نظر «home» می باشد.) 3- کتابخانه را فعال می کنیم. 4- دو متغییر زیر را در Sub Globals تعریف میکنیم: Dim navi As AHNavigationDrawer Dim pCantent As Panel 5- تابع زیر را اضافه میکنیم: (این تابع پس از زدن باتن منو از سمت راست برنامه تا 50%x باز می شود) Sub slide navi.Initialize2("navi",Activity,50%x,navi.GRAVITY_RIGHT) navi.NavigationPanel.LoadLayout("menu") pCantent.Initialize("") navi.ContentPanel.AddView(pCantent,0,0,100%x,100%y) pCantent.SendToBack pCantent.LoadLayout("home") End Sub 6- تابع تاچ (این تابع با تاچ کردن 50% باقیمانده در زمان اجرای منو ، منو را می بندد و یا در زمان بسته بودن منو با کشیدن دست از سمت راست گوشی منو را باز می کند) : مقداری درون این تابع نیاز نیست بدهید. Sub Panelmenu_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) End Sub 7- کد باتن منو Sub btn_menu_Click navi.OpenDrawer2(navi.GRAVITY_RIGHT) End Sub 8- کد بسته شدن منو با زدن دکمه فیزیکی بک گوشی Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK And navi.IsDrawerOpen2(navi.GRAVITY_RIGHT) = True Then navi.CloseDrawer2(navi.GRAVITY_RIGHT) Return True End If If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_MENU Then If navi.IsDrawerOpen2(navi.GRAVITY_RIGHT) = True Then navi.CloseDrawer2(navi.GRAVITY_RIGHT) Else navi.OpenDrawer2(navi.GRAVITY_RIGHT) End If End If End Sub 9- مهم ترین قسمت اینکه در Activity_Create پس از لود کردن لایه تابع slide را فراخوانی میکنیم 10- یک نکته مهم دیگر: لایوتی که برای منو میسازید حتماً ویوهاش رو درون پنل بذارید (یک پنل کلی به اندازه کل لایوت) چون اگه این کار رو نکنید امکان داره ویو ها با پنل زیر منو قاطی بشه. و یا بعضی از ویوها رو نشون نده. امیدوارم خوب توضیح داده باشم با سواد اندکم ، اگه هم مشکلی بود در ادامه مطلب بپرسید. در آینده ان شاء الله سورس رو هم قرار خواهم داد. همگی موفق باشد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mm76 0 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۷ سلام دوست عزیز ممنون از اموزشت فقط یه مشکل دارم در هنگام باز بودن اسلاید در جاهای خالی اسلاید کلیک میکنم کلید های زیرش کار میکنه براش تعریف کردم که اگه اسلاید باز بود enabled.pcantent =false اما باز نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۷ در 7 ساعت قبل، mm76 گفته است : سلام دوست عزیز ممنون از اموزشت فقط یه مشکل دارم در هنگام باز بودن اسلاید در جاهای خالی اسلاید کلیک میکنم کلید های زیرش کار میکنه براش تعریف کردم که اگه اسلاید باز بود enabled.pcantent =false اما باز نشد قابلیت کلیک به pCantent بدید باید حل بشه. (پنلی که تو اسلایدر اضافه میشه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.