Javad25564 10 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۷ سلام به همه.من میخوام یه چت بنویسم مثل چت توی برنامه دیوار.در همین حد. دوستان لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrzad238 40 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۸ میتونی به این آدرسم برید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrad 37 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۷ سلام دوست عزیز با چه زبونی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۷ در 10 ساعت قبل، mehrad گفته است : سلام دوست عزیز با چه زبونی؟ سلام دوست عزیز. b4a لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein16 18 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۷ باید سرور داشته باشی کار با دیتابیس و PHP رو یاد بگیر ؛ حذف ویرایش و اضافه کردن رکورد دیتابیس بعد با b4a به سرور وصل شو در واقع باید کد برنامه چت رو با PHP بنویسی B4a فقط رابط کاربری میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abdgod 16 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۷ سلام یاید سوکت نویسی رو بدونی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۷ کار با دیتا بیس انلاین و php و حذف و اضافه را بلدم.مشکل اینجاس که نمیتونم نوتفیکیش براش بزارم. در 5 ساعت قبل، abdgod گفته است : سلام یاید سوکت نویسی رو بدونی سلام.بلد نیستم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۷ در 11 ساعت قبل، hossein16 گفته است : باید سرور داشته باشی کار با دیتابیس و PHP رو یاد بگیر ؛ حذف ویرایش و اضافه کردن رکورد دیتابیس بعد با b4a به سرور وصل شو در واقع باید کد برنامه چت رو با PHP بنویسی B4a فقط رابط کاربری میشه سلام.مشکلم اینجاس که نمیتونم نوفیکیشن براش بزارم. کار با حذف و اضافه بلدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrMedia 98 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۷ اگه چت زیاد پیشرفته نمی خای می تونی از کتابخونه پوشه استفاده کنی کتابخونه پوشه یک متد ارسال پوش به کاربر داره خاص داره برای همین چت استفاده میشه Pushe.sendAdvancedNotifToUser("PusheId","matn ke mikhay ersal koni") به جای PusheId باید آیدی پوشه کسی رو که میخای بهش پیام بدی بنویسی و البته قابلیت ارسال مقدار جسون هم وجود داره، تو انجمن درباره سرویس پوش نوتیفیکیشن سایت پوشه جستجو کن تا باهش آشنا شی اینم سایتش: پوشه - سرویس ارسال پوش نوتیفیکیشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Javad25564 10
سلام به همه.من میخوام یه چت بنویسم مثل چت توی برنامه دیوار.در همین حد.
دوستان لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.