ArmaN17 0 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۷ سلام.دوستان چیکار کنم که فقط وقتی رو دکمه کلیک شد ساب اجرا بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ArmaN17 0 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۷ در در 1397/10/14, 06:58:02، msd313 گفته است : خُب همین خط رو داخل رویداد کلیک باتن بنویس البته اگه ورودی داشته باشه باید اونا رو هم توی همین رویداد بالای این خط بنویسی یه ارور میده میگه duplicate sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۷ میشه کد ها یا سورس رو بذاری یه نگاه بندازیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ArmaN17 0 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۷ در 3 ساعت قبل، msd313 گفته است : میشه کد ها یا سورس رو بذاری یه نگاه بندازیم راستش خیلی روش وقت گزاشتم نمیتونم بزارمش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۷ در در 1397/10/13, 17:01:01، ArmaN17 گفته است : Sub cc_Result (Success As Boolean, Dir As String, FileName As String) حق داری دوست عزیز ولی حداقل بگو این کد ساب بالا چیکار میکنه و تو میخوای با زدن دکمه چه اتفاقی بیافته؟ ولی توی اینجا من چیکار کردم؟: کد دکمه برگضت در برنامه Sub btn1_bak_Click Activity.Finish StartActivity(home) End Sub کد دکمه فیزیکی بک خود گوشی Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode=KeyCodes.KEYCODE_BACK Then btn1_bak_Click End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ArmaN17 0 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۷ در 1 دقیقه قبل، msd313 گفته است : حق داری دوست عزیز ولی حداقل بگو این کد ساب بالا چیکار میکنه و تو میخوای با زدن دکمه چه اتفاقی بیافته؟ میخوام وقتی روش کلیک شد عکس ارسال بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۷ خُب من با job مثال میزنم Dim ht1 As HttpJob ht1.Initialize(Me,"ht1") ht1.PostFile("http//....",File.DirInternal,"aaa.jpg") Sub jobdone(job As HttpJob) If job.Success Then ToastMessageShow("عکس ارسال شد",False) End If End Sub این بصورت معمولی با اجرای اکتیویتی فایل رو ارسال میکنه حالا شما فقط خط سوم رو داخل دکمه بنویس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ArmaN17 0 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۷ در در 1397/10/19, 16:10:47، msd313 گفته است : خُب من با job مثال میزنم Dim ht1 As HttpJob ht1.Initialize(Me,"ht1") ht1.PostFile("http//....",File.DirInternal,"aaa.jpg") Sub jobdone(job As HttpJob) If job.Success Then ToastMessageShow("عکس ارسال شد",False) End If End Sub این بصورت معمولی با اجرای اکتیویتی فایل رو ارسال میکنه حالا شما فقط خط سوم رو داخل دکمه بنویس نمیشه دادا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ArmaN17 0 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۷ در 4 دقیقه قبل، ArmaN17 گفته است : نمیشه دادا فهمیدم چیکار کنم الان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۷ منظورت رو دقیق بگو؟ خود رویداد کلیک دکمه یه سابه میخوای داخل اون چه سابی قرار بگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ArmaN17 0 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۷ در 6 دقیقه قبل، msd313 گفته است : منظورت رو دقیق بگو؟ خود رویداد کلیک دکمه یه سابه میخوای داخل اون چه سابی قرار بگیره به فرض وقتی دکمه کلیک شد sub jobdone اجرا بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۷ اگه job باشه که باید با url اجرابشه و غیر ممکنه ولی اگه هر تابعی باشه مثل زیر انجام میشه این ساب برای دکمه بک گوشیه و گفتم وقتی دکمه بک زده شد ساب دکمه بک که توی برنامه براش کد نوشتم اجرا بشه Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode=KeyCodes.KEYCODE_BACK Then btn1_bak_Click End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ArmaN17 0 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۷ در ۱ ساعت قبل، msd313 گفته است : اگه job باشه که باید با url اجرابشه و غیر ممکنه ولی اگه هر تابعی باشه مثل زیر انجام میشه این ساب برای دکمه بک گوشیه و گفتم وقتی دکمه بک زده شد ساب دکمه بک که توی برنامه براش کد نوشتم اجرا بشه Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode=KeyCodes.KEYCODE_BACK Then btn1_bak_Click End If End Sub داش میبخشید من اینو نفهمیدم میشه برای Sub cc_Result (Success As Boolean, Dir As String, FileName As String) بنویسی که وقتی کلیک شد این اجرا بشه ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۷ در 13 ساعت قبل، ArmaN17 گفته است : Sub cc_Result (Success As Boolean, Dir As String, FileName As String) خُب همین خط رو داخل رویداد کلیک باتن بنویس البته اگه ورودی داشته باشه باید اونا رو هم توی همین رویداد بالای این خط بنویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ArmaN17 0
سلام.دوستان چیکار کنم که فقط وقتی رو دکمه کلیک شد ساب اجرا بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.