Javad25564 10 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۷ سلام.خیلی تو انجمن گشتم.یه سورس میخوام برا کتاب.میخواموقتی روی هر عنوان کلیک شد صفحه ای که باز میشه چندتا عکس و متن را لود کنه از دیتا بیس افلاین. خودم سورس دارم ولی فقط یک عکس و متن لود میکنه. اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۷ سلام اگه از مولتی پنل استفاده میکنی راهش tag و sender هستش سورس زیر همون چیزی هست که میخوای اینم اموزش های مربوط به مولتی پنل و tag sender موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۷ در 15 ساعت قبل، godping گفته است : سلام اگه از مولتی پنل استفاده میکنی راهش tag و sender هستش سورس زیر همون چیزی هست که میخوای اینم اموزش های مربوط به مولتی پنل و tag sender موفق باشید. سلام.ممنون از راهنماییتون.ولی این اموزش به کارم نیومد.چون من میخوام روی هر ایتمی کلیک شد چندتا متن و عکس را باهم نشون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Javad25564 10
سلام.خیلی تو انجمن گشتم.یه سورس میخوام برا کتاب.میخواموقتی روی هر عنوان کلیک شد صفحه ای که باز میشه چندتا عکس و متن را لود کنه از دیتا بیس افلاین.
خودم سورس دارم ولی فقط یک عکس و متن لود میکنه.
اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.