برنامه ای نوشتم که در اندروید زیر 7 درست کار میکنه ولی واسه بعضیا فرستادم که اندرویدشون 7 بود گفتن برنامه بلافاصله بعد از اجرا فورس کلوز میده
این از کتابخونه هایی که ادد کردم
چند جا هم سرچ کردم گفتا احتمالا مشکل از منیفست برنامس
اینم از کدای منیفست
در ضمن برای بازار هم برنامه رو فرستادم منتشر نشد و دلیلش هم این بود :
- برنامه پس از اجرا با پیغام "Force close" بسته میشود.
- برنامههایی که اجرا نمیشوند یا کارایی اصلیشان همراه با خطاست و به عبارتی باگ (Bug) دارند، در بازار قابل انتشار نیستند.
- مشخصات دستگاه: Samsung Galaxy J7 Pro با اندروید نسخهٔ 7.0
(( قبلا هم گفتم رو اندروید 7 کار نمیکنه و دلیلش رو نمیدونم))
- لطفاً دسترسی زیر را از برنامه حذف کنید یا در صورت نیاز توضیحات لازم را ارائه فرمایید.
ترسیم روی برنامههای دیگر-android.permission.SYSTEM_ALERT_WINDOW
این دسترسی ای هم که می بینید طبق کد های منیفست من اصلا اضافه نکردم در حالی که بازار میگه که هست
یکم گشتم و بالاخره این کد رو تو فایل منیفستی که بعد از گرفتن خروجی ایجاد میشه پیدا کردم که فکر کنم مربوط به یکی از کتابخونه هاست و نتونستم اون کد رو حذف کنم
کسی میتونه راهنمایی کنه که چطور میتونم مشکل فورس کلوز رو در اندروید 7 برطرف کنم و این دسترسی رو یا بردارم یا کتابخونش چیه که به بازار توضیحاتش رو بفرستم ؟
سوال
sorosh 0
سلام و درود
برنامه ای نوشتم که در اندروید زیر 7 درست کار میکنه ولی واسه بعضیا فرستادم که اندرویدشون 7 بود گفتن برنامه بلافاصله بعد از اجرا فورس کلوز میده
این از کتابخونه هایی که ادد کردم
چند جا هم سرچ کردم گفتا احتمالا مشکل از منیفست برنامس
اینم از کدای منیفست
در ضمن برای بازار هم برنامه رو فرستادم منتشر نشد و دلیلش هم این بود :
- برنامه پس از اجرا با پیغام "Force close" بسته میشود.
- برنامههایی که اجرا نمیشوند یا کارایی اصلیشان همراه با خطاست و به عبارتی باگ (Bug) دارند، در بازار قابل انتشار نیستند.
- مشخصات دستگاه: Samsung Galaxy J7 Pro با اندروید نسخهٔ 7.0
(( قبلا هم گفتم رو اندروید 7 کار نمیکنه و دلیلش رو نمیدونم))
- لطفاً دسترسی زیر را از برنامه حذف کنید یا در صورت نیاز توضیحات لازم را ارائه فرمایید.
ترسیم روی برنامههای دیگر-android.permission.SYSTEM_ALERT_WINDOW
این دسترسی ای هم که می بینید طبق کد های منیفست من اصلا اضافه نکردم در حالی که بازار میگه که هست
یکم گشتم و بالاخره این کد رو تو فایل منیفستی که بعد از گرفتن خروجی ایجاد میشه پیدا کردم که فکر کنم مربوط به یکی از کتابخونه هاست و نتونستم اون کد رو حذف کنم
کسی میتونه راهنمایی کنه که چطور میتونم مشکل فورس کلوز رو در اندروید 7 برطرف کنم و این دسترسی رو یا بردارم یا کتابخونش چیه که به بازار توضیحاتش رو بفرستم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.