Mohsen27 199 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سلام در مورد سنسور ها زیاد حرف بزنین جاش تو انجمن خالیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من قبلا با سنسورها یکمی کار کردم. یکیش که اینه. یه متغیر از این نوع تعریف میکنیم: Dim p As PhoneAccelerometer و این یه ساب داره: Sub p_AccelerometerChanged (X As Float, Y As Float, Z As Float) End Sub که تو این ساب میشه شیب گوشی رو ، مقدار وارونه شدن به سمت راست ، مقدار وارونه شدن به سمت چپ و مقدار به سمت جلو اومدن گوشی رو میشه دید. که به ترتیب : x , y , z هست. یعنی x واسه راست و بقیه هم اونایی که گفتم. به راحتی متونید سه تا لیبل بذارید و این مقدار هارو تو این سه لیبل نمایش بدید ، گوشی رو تکون بدید تا متوجه بشید. درکل کار با سنسور ها زیاد سخت نیست. یه دیگه هم هست: Dim f As PhoneSensors که بااینم میشه یه کارایی انجام داد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
oio 12 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ کلا چی هست این سنسورها کمی بیشتر توضیح بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سنسور هایی تو گوشی وجود دارن ک با اونا میتونی کار های جالبی انجام بدی مثال سنسور خاموش شدن صفحه در موقع تماس یا سنسور چرخش صفحه*sigar* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اکثر بازی هایی که انجام میدی از سنسور ها استفاده کردن(بازی هایی که با چرخش گوشی پلیر هم تکون میخوره) یه همون Shake مال لاین! فهمیدی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mohsen27 199
سلام
در مورد سنسور ها زیاد حرف بزنین
جاش تو انجمن خالیه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.