masoud2000 11 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۷ با سلام من یه تعداد متن از دیتابیس میخونم الان میخام از متن هایی که دریافت میکنم علامت " -" که بین کلمات هست رو حذف و بجاش فاصله قرار بدم و توی یه لیبل نمایش بدم مثلا متن ورودی اینه "سلام-خوبی-چه-خبر" میخام اینجوری بشه "سلام خوبی چه خبر" و جملات مختلف که داخلشونه "-" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۷ با دستور replace میتونید اینکار رو انجام بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
masoud2000 11 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۷ یه جمله نیست بیشتر از 300 جمله هست ورودی هم بصورت label.text هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
masoud2000 11 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۷ متوجه شدم خیلی ساده بود دستورش اینجوری هستش Labeltitel.Text=txt.Replace("-"," ") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
masoud2000 11
با سلام
من یه تعداد متن از دیتابیس میخونم الان میخام از متن هایی که دریافت میکنم علامت " -" که بین کلمات هست رو حذف و بجاش فاصله قرار بدم و توی یه لیبل نمایش بدم
مثلا متن ورودی اینه "سلام-خوبی-چه-خبر" میخام اینجوری بشه "سلام خوبی چه خبر"
و جملات مختلف که داخلشونه "-"
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.