mrnazari 6 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۷ سلام خدمات برنامه نویسان عزیز دارم یه نرم افزاری مینویسم که نیازه ک کاربر رو نقشه نقطه ای رو انتخاب کنه و مختصات رو برگردونه اسنپ از OSM استفاده میکنه ولی من هر چی گشتم نتونستم اینکارو بکنم چون میخوام فونت مکان ها هم عوض بشه ممنون میشم اونایی که با Open Street Map کار کردن کمکن کنن در کل میخوام فونت مکان ها عوض بشه، اگه OSM هم نشد مهم نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrnazari 6 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ در در 1397/11/01, 13:28:51، basic 4 android گفته است : ICT | M-CAP7AIN - کتابخانه نقشه پارسی جو | B4A (جدید) ممنون فکر کنم همین به کارم بیاد ولی موقع ران گرفتن این ارور رو میده: Maven artifact not found: com.google.android.gms/play-services-location دلیلش چیه؟؟!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ در 44 دقیقه قبل، mrnazari گفته است : ممنون فکر کنم همین به کارم بیاد ولی موقع ران گرفتن این ارور رو میده: Maven artifact not found: com.google.android.gms/play-services-location دلیلش چیه؟؟!! sdk رو آپدیت کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrnazari 6 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۷ در در 1397/11/02, 23:06:24، M-CAP7AIN گفته است : sdk رو آپدیت کنید از SDK خود بیسیک استفاده کردم حل شد ممنون از شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mrnazari 6
سلام خدمات برنامه نویسان عزیز
دارم یه نرم افزاری مینویسم که نیازه ک کاربر رو نقشه نقطه ای رو انتخاب کنه و مختصات رو برگردونه
اسنپ از OSM استفاده میکنه ولی من هر چی گشتم نتونستم اینکارو بکنم چون میخوام فونت مکان ها هم عوض بشه
ممنون میشم اونایی که با Open Street Map کار کردن کمکن کنن
در کل میخوام فونت مکان ها عوض بشه، اگه OSM هم نشد مهم نیست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.