saeed120m 10 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۷ سلام میخاستم از جنی موشن استفاده کنم . نسخه 3 رو دانلود و نصب کردم ولی اصلا باز نمیشه Oracle VM VirtualBox رو هم نصب کردم لبتاب من از vt_x پشتیبانی نمیکنه شاید به این دلیل باشه که جنی باز نمیشه راهی هست از از جنی استفاده کنم و یا یه شبیه ساز دیگه که به vt نیاز نداشته باشه و البته حتما مثل جنی از دیوایس ها و اندرویدهای مختلف پشتیبانی کنه لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saeed120m 10 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۷ مرسی بابت نظرتون ولی nox دیوایس و اندرویدای مختلف رو نمیشه روش امتحان کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۷ راحت ترینش LeapDroid کارت رو به خوبی راه میندازه فقط طراحی متریال رو نشون نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ اگر سیستم ضعیف هستش و سرعت راهندازی و اجرا براتون مهمه LeapDroid و nox 3 اگر سیستم متوسط هستش و گرافیکتون معمولی از Droidx و nox 6 استفاده کنین اگر سیتم قوی هستش و میخواین رو اندروید های مختلف تست کنین بلو " در کل خودم از leap استفاده میکنم چون هم زبان فارسی رو پشتیبانی میکنه و هم سریع راه اندازی میشه. " لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ فکر نمیکنم زبطی به این قضیه داشته باشه . اینجور که یادمه چندماه پیش من نصب کردم و مشکلی نداشت .سیستمم ضعیفه و این قابلیتا نداره . در حال حاضرم از nox6 استفاده میکنم که خب loading اولیش یکم کنده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrzad238 40 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۸ هیچی هون ناکس نمیشه اندروید 5 هم هست برای طراحی های متریال هم خوبه اگه خواستید بگید تا آموزششو بزارم چون یکم قلق داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
saeed120m 10
سلام
میخاستم از جنی موشن استفاده کنم . نسخه 3 رو دانلود و نصب کردم ولی اصلا باز نمیشه Oracle VM VirtualBox رو هم نصب کردم
لبتاب من از vt_x پشتیبانی نمیکنه شاید به این دلیل باشه که جنی باز نمیشه
راهی هست از از جنی استفاده کنم و یا یه شبیه ساز دیگه که به vt نیاز نداشته باشه و البته حتما مثل جنی از دیوایس ها و اندرویدهای مختلف پشتیبانی کنه
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.