Angry Fox 48 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ سلام من یه دیتابیس دارم دو تا فیلد داره یکی id و name این اطلاعات هم توش هست: id=0 name=ahmad id=1 name=ali حالا من میخوام name رو درون لیست ویو قرار بدم طوری که لیست ویو دو تا آبجکت به نام های ahmad و ali داشته باشه لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Angry Fox 48 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ دیتابیس من آنلاین هستش یعنی راهی نیست! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، Angry Fox گفته است : دیتابیس من آنلاین هستش یعنی راهی نیست! سلام شما مشکلتون کجای کار هست ؟ وب سرویستون رو سمت سرور نوشتین ؟ توضیح بدید چ چیزی رو میخوایید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Angry Fox 48 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۷ من یه دیتابیس آنلاین دارم که دو تا ستون id و name داره توی این دیتابیس 3 تا ردیف دارم میخوام این سه تا ردیفو توی لیست ویو بریزم کد سمت سرور رو به این صورت نوشتم: <?php $conn = mysqli_connect('localhost','myuser','','mydatabase'); error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE); $offe = $_POST['rowid']; mysqli_select_db($conn,'mydatabase'); mysqli_set_charset($conn,'utf8'); $qur="SELECT * FROM tbl1 LIMIT 1,$offe"; $res1=mysqli_query($conn,$qur); $res2=mysqli_fetch_array($res1); if($res2){ echo $res2["name"]; }else{ echo "All Error"; } ?> کد بیسیک رو هم به صورت حلقه For نوشتم اما جواب نمیده و هر دفعه فقط یک ردیف رو به من بر میگردونه و دو ردیف دیگه رو اصلا به من نمیده که درون لیست ویو بذارم کد بیسیک: For i = 1 To 3 If i > 1 Then pid = i - 1 Else pid = i End If HttpProjects.Initialize("GetName",Me) HttpProjects.PostString("http://myhost.ir/getname.php","lastid="&pid) Next Sub JobDone(job As HttpJob) If job.JobName = "GetName" Then LSVProjects.AddSingleLine(job.GetString) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۷ خب شما توی کد PHP تون فقط دارین یک رکورد از دیتابیس رو میگیرید و از این رکورد فقط یک فیلد! فیلد name. برای اینکه اطلاعات یک ردیف از دیتابیس رو بفرستید توی ارایه بریزید به فرمت جیسون در بیارید و بفرستید سمت اندروید. توی سایت اموزش همه مدلش هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Angry Fox 48
سلام
من یه دیتابیس دارم دو تا فیلد داره یکی id و name
این اطلاعات هم توش هست:
id=0 name=ahmad
id=1 name=ali
حالا من میخوام name رو درون لیست ویو قرار بدم
طوری که لیست ویو دو تا آبجکت به نام های ahmad و ali داشته باشه
لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.