movaffag 67 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام دیدم دوستان خیلی علاقه به کار با سنسور دارن خودم هم تا دیروز دنبالش میگشتم یه نمونه کد میزارم که خیلی کمکم کرد امیدوارم به شمام کمک کنه SensorsExample.zip *hendoone* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
armin black 25 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ خیلی ممنون جهت تشکر کردن فقط میتونید از دکمه پسندیدم استفاده کنید در غیر این صورت اسپم محسوب میشه امیدوارم که رعایت کنید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام ببخشید من می خوام وقتی گوشی مثلا zش صفر شد یه پیغام بده باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام ببخشید من می خوام وقتی گوشی مثلا zش صفر شد یه پیغام بده باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟ تعریف متغیر از نوع PhoneAccelerometer: Dim p As PhoneAccelerometer فعال کردن در قسمت اکتیویتی کریت و مشخص کردن اونت: p.StartListening("p") ایجاد ساب و گذاشتن شرط: Sub p_AccelerometerChanged (X As Float, Y As Float, Z As Float) If Z=0 Then اتفاقی بیفته End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ شرمنده دادا کار نکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ شرمنده دادا کار نکرد کار که میکنه فقط ممکنه بعضی وقتا این Z عددش 0 نشه... چون اینجوری میشه معمولا: 0.1 و... یه لیبل بذار و Z رو تو لیبل نمایش بده خودت متوجه میشی که Z چی هست و تو چه مواقعی تغییر میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ خوب من لیبل رو گذاشتم ولی وقتی z صفر شد هیچ اتفاقی نیوفتاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ سورستو پیوست کن ، اگه من از سورست اشکال گرفتم چی؟ مگه داریم؟ مگه میشه یه همچین چیزی؟ سورست رو قرار بده چک کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.