samannnn 1 ارسال شده در 23 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2019 من یک مشکل با تبلیغات مگنت دارم وقتی که تعداد تبلیغات تمام صفحه رو زیاد پخش میکنه برنامه کرش میکنه و ارور out of memory میده برنامه من ده تا اکتیویتی داره که توش هم تبلیغ تمام صفحه پخش میشه همه بنر. کسی راه حلی داره براش؟ اینم ارور تو کنسول گوگل : java.lang.OutOfMemoryError in com.magnetadservices.downloadmanager.DownloadDispatcher.run java.lang.OutOfMemoryError: at java.lang.Thread.nativeCreate (Native Method) at java.lang.Thread.start (Thread.java:745) at java.util.Timer.<init> (Timer.java:160) at java.util.Timer.<init> (Timer.java:132) at com.magnetadservices.downloadmanager.DownloadDispatcher.run (Unknown Source) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 23 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2019 سلام به خودشون بگو کمکتون می کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
samannnn 1 ارسال شده در 24 فروردین، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، 2019 بهشون ایمیل زدن ولی تا الان جواب نگرفتم خواستم ببینم کسی این مشکل رو داشته با مگنت؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
samannnn 1
من یک مشکل با تبلیغات مگنت دارم وقتی که تعداد تبلیغات تمام صفحه رو زیاد پخش میکنه برنامه کرش میکنه و ارور out of memory میده برنامه من ده تا اکتیویتی داره که توش هم تبلیغ تمام صفحه پخش میشه همه بنر. کسی راه حلی داره براش؟
اینم ارور تو کنسول گوگل :
java.lang.OutOfMemoryError
in com.magnetadservices.downloadmanager.DownloadDispatcher.run
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.