samannnn 1 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۷ من یک مشکل با تبلیغات مگنت دارم وقتی که تعداد تبلیغات تمام صفحه رو زیاد پخش میکنه برنامه کرش میکنه و ارور out of memory میده برنامه من ده تا اکتیویتی داره که توش هم تبلیغ تمام صفحه پخش میشه همه بنر. کسی راه حلی داره براش؟ اینم ارور تو کنسول گوگل : java.lang.OutOfMemoryError in com.magnetadservices.downloadmanager.DownloadDispatcher.run java.lang.OutOfMemoryError: at java.lang.Thread.nativeCreate (Native Method) at java.lang.Thread.start (Thread.java:745) at java.util.Timer.<init> (Timer.java:160) at java.util.Timer.<init> (Timer.java:132) at com.magnetadservices.downloadmanager.DownloadDispatcher.run (Unknown Source) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۷ سلام به خودشون بگو کمکتون می کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
samannnn 1 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۷ بهشون ایمیل زدن ولی تا الان جواب نگرفتم خواستم ببینم کسی این مشکل رو داشته با مگنت؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
samannnn 1
من یک مشکل با تبلیغات مگنت دارم وقتی که تعداد تبلیغات تمام صفحه رو زیاد پخش میکنه برنامه کرش میکنه و ارور out of memory میده برنامه من ده تا اکتیویتی داره که توش هم تبلیغ تمام صفحه پخش میشه همه بنر. کسی راه حلی داره براش؟
اینم ارور تو کنسول گوگل :
java.lang.OutOfMemoryError
in com.magnetadservices.downloadmanager.DownloadDispatcher.run
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.