rezac 13 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۷ سلام دوستان. من ویندوزم رو عوض کردم و اندروید استودیو پاک شد. دوباره نصبش کردم و همه چیز درسته: از قبیل jdk و sdk. اما وقتی یک پروژه درست میکنم سینک نمیشه و خطای داخل عکس رو میده. لطفا کمک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۷ ف-ی-ل-ت-ر-ش-ک-ن رو روشن کنید عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezac 13 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۷ روشن کردم سایفون رو اما بازم خطا میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، rezac گفته است : روشن کردم سایفون رو اما بازم خطا میده سلام پیشنهاد من استفاده از c c p r o x y و برنامه T o r (مرورگرش نه) من فایل و راهنما ش رو آپلود کردم تست کنید برای من که مشکلی نداره یه چیزی یادم رفت تو راهنما بنویسم ایپی کامپیوتر من 148 ه و برای شما قطعا فرق داره بعد ست کردن ایپی 127.0.0.1 برنامه T o R رو اجرا کنید و 100 شد. تمومه لینک دانلود فایل ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezac 13
سلام دوستان.
من ویندوزم رو عوض کردم و اندروید استودیو پاک شد. دوباره نصبش کردم و همه چیز درسته: از قبیل jdk و sdk. اما وقتی یک پروژه درست میکنم سینک نمیشه و خطای داخل عکس رو میده.
لطفا کمک کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.