Javad25564 10 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۷ سلام.میشه به لیست ویو ایکون هم داد. یعنی هر ردیف هم اسم بیاره هم ایکون مربوطه. اگه میشه راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ سلام.مگه رنگ لیبل لیست ویو و متن را با نمیشه تغیر داد.من هرچی رنگ میدم بهش ولی همون سفید میمونه.اینم کدهای من.الان هم متن و هم لیست ویو رنگش سفید میشه.ممنون میشم راهنمایی کنید ListView1.AddTwoLinesAndBitmap(cur.GetString("title"),"",LoadBitmap(File.DirAssets,cur.GetString("img"))) ListView1.SingleLineLayout.Label.TextSize=25 ListView1.SingleLineLayout.Label.TextColor=Colors.Black ListView1.SingleLineLayout.Label.Color=Colors.White ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity=Gravity.CENTER لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ در 58 دقیقه قبل، Javad25564 گفته است : سلام.مگه رنگ لیبل لیست ویو و متن را با نمیشه تغیر داد.من هرچی رنگ میدم بهش ولی همون سفید میمونه.اینم کدهای من.الان هم متن و هم لیست ویو رنگش سفید میشه.ممنون میشم راهنمایی کنید ListView1.AddTwoLinesAndBitmap(cur.GetString("title"),"",LoadBitmap(File.DirAssets,cur.GetString("img"))) ListView1.SingleLineLayout.Label.TextSize=25 ListView1.SingleLineLayout.Label.TextColor=Colors.Black ListView1.SingleLineLayout.Label.Color=Colors.White ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity=Gravity.CENTER سلام. دوست عزیز اولا کدهاتون رو توی قسمت کد بزارید که خوانا بشه. ثانیا. شما اومدین و با دستور AddTwoLinesAndBitmap به لیست ویو آیتم دادین. و باید تغییرات لیبل رو با TwoLinesLayout بدین نه SingleLineLayout لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ cur = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM bonsay where id Between 1 AND 6") For i=0 To cur.RowCount -1 cur.Position = i ListView1.AddTwoLinesAndBitmap(cur.GetString("title"),"",LoadBitmap(File.DirAssets,cur.GetString("img"))) ListView1.TwoLinesLayout.Label.TextSize=25 ListView1.TwoLinesLayout.Label.TextColor=Colors.Black ListView1.TwoLinesLayout.Label.Color=Colors.White ListView1.TwoLinesLayout.Label.Gravity=Gravity.CENTER ListView1.TwoLinesLayout.ItemHeight=25%y Next اینم عوض کردم ولی درست نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۷ بچه ها کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۷ بجای Label از SecondLabel استفاده کنید ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label ListView1.TwoLinesAndBitmap.SecondLabel یکم بین متدها بگردید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۷ بله میشه به لیست ویو علاوه بر لیبل خودت یه ایمیج ویو هم اضافه میکنی و هر عکسی که بخوای توی هر ردیف میتونی قرار بدی ببخشید که نمیتونم کدش رو بگم سرم شلوغه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۷ در در 1397/11/06, 10:17:05، msd313 گفته است : بله میشه به لیست ویو علاوه بر لیبل خودت یه ایمیج ویو هم اضافه میکنی و هر عکسی که بخوای توی هر ردیف میتونی قرار بدی ببخشید که نمیتونم کدش رو بگم سرم شلوغه من تونستم عکس برا هر ایتمم بیارم.ولی دوتا مشکل دارم.اول اینکه فقط دوتا از idرا میاره.من توی دیتا بیسم 5 تا idدارم ولی دوتا بیشتر نمیاره.دومین مشکلم اینکه موقع اجرا خطا میده ولی برنامه اجرا میشه.سورس را میزارم ببینید.کمکم کنید. این کدها توی اکتویتی کریت نوشتم. من با سه تا ایونت لیست ویو تست کردم.ولی ایونت AddSingleLine2درست کار میکنه.راهنماییم کنید لطفا ' بررسی و کپی فایل دیتابیس If File.Exists(File.DirDefaultExternal,"bookmohsen.db")=False Then File.Copy(File.DirAssets,"bookmohsen.db",File.DirInternal,"bookmohsen.db") End If If sql1.isInitialized = False Then sql1.Initialize(File.DirInternal,"bookmohsen.db",True) End If ' where id Between 1 AND 5 ' آماده سازی فایل دیتابیس Dim cur As Cursor cur = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM book where id Between 1 AND 5") For s = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position=s ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2("",cur.GetString("title"),LoadBitmap(File.DirAssets,cur.GetString("img")),cur.GetString("id")) ' ListView1.AddTwoLinesAndBitmap(cur.GetString("title"),cur.GetString("id"),LoadBitmap(File.DirAssets,cur.GetString("img"))) ' ListView1.AddSingleLine2(cur.GetString("title"),cur.GetString("id")) ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity=Gravity.LEFT ListView1.SingleLineLayout.Label.TextColor=Colors.Black ListView1.SingleLineLayout.Label.TextSize=20 ListView1.SingleLineLayout.ItemHeight=15%y Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۷ cur = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM book where id Between 1 AND 5") شاید آی دی بین 1 تا 5 فقط دوتا هست ، یا ... به این صورت تست کنید. cur = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM `book`") ارور رو بفرستید ، کداتون رو تو بخش ' کد ' بزارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۷ در 48 دقیقه قبل، M-CAP7AIN گفته است : cur = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM book where id Between 1 AND 5") شاید آی دی بین 1 تا 5 فقط دوتا هست ، یا ... به این صورت تست کنید. cur = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM `book`") ارور رو بفرستید ، کداتون رو تو بخش ' کد ' بزارید. در 49 دقیقه قبل، M-CAP7AIN گفته است : cur = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM book where id Between 1 AND 5") شاید آی دی بین 1 تا 5 فقط دوتا هست ، یا ... به این صورت تست کنید. cur = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM `book`") ارور رو بفرستید ، کداتون رو تو بخش ' کد ' بزارید. به این صورت هم که گفتید قبلا تست کردم.فایده نداشت. بخش کد از کجا بیارم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Javad25564 10
سلام.میشه به لیست ویو ایکون هم داد.
یعنی هر ردیف هم اسم بیاره هم ایکون مربوطه.
اگه میشه راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.