دوستان یه موضوع ساده ولی اعصاب خرد کن کل پروژه من رو بهم ریخته موندم چکار کنم.
تو اکتیویتی هایی که مستقیماً و توی اکتیویتی کریت اطلاعات رو از دیتابیس انلاین میگیرم اگه کلید برگشت رو بزنم میره اکتیویتی مقصد اما بعد یک ثانیه دومرتبه اکتیویتی مقصد مثلا main بسته میشه و میزنه user close = false بعد مجدد اکتیویتی که بستم باز میشه اینقدر باید کلید برگشت رو بزنم تا بالاخره یا بسته میشه یا برنامه فورس کلوز میشه.
باورم نمیشه یه چیز به این سادگی کل اپلیکیشنی که ماه هاست روش کارکدم رو خراب کرده
خواهشا راه حل بدید چکار کنم
ماهیت اکتیوتی هم جوریه که بعد از باز شدن باید حتما اطلاعات رو لود کنم و نمایش بدم
دلیلش چیه ؟؟؟ خودم حدس میزنم چون اطلاعات سنگین هست و توی لیست ویو ها عکس باید دانلود بشه اکتیویتی هنوز داره با سرور کار میکنه که میبندمش و این باعث میشه دومرتبه خودش رو باز کنه درست عایا اگه اره چکار کنم والا جریانش چیه.
کد های برگشت هم ایناست
Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean
If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then
StartActivity(Home)
Activity.Finish
End If
Return True
End Sub
اینجوری هم استفاده کردم فرقی نداره
Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean
If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then
Activity.Finish
StartActivity(Home)
End If
Return True
End Sub
سوال
mja89 4
دوستان یه موضوع ساده ولی اعصاب خرد کن کل پروژه من رو بهم ریخته موندم چکار کنم.
تو اکتیویتی هایی که مستقیماً و توی اکتیویتی کریت اطلاعات رو از دیتابیس انلاین میگیرم اگه کلید برگشت رو بزنم میره اکتیویتی مقصد اما بعد یک ثانیه دومرتبه اکتیویتی مقصد مثلا main بسته میشه و میزنه user close = false بعد مجدد اکتیویتی که بستم باز میشه اینقدر باید کلید برگشت رو بزنم تا بالاخره یا بسته میشه یا برنامه فورس کلوز میشه.
باورم نمیشه یه چیز به این سادگی کل اپلیکیشنی که ماه هاست روش کارکدم رو خراب کرده
خواهشا راه حل بدید چکار کنم
ماهیت اکتیوتی هم جوریه که بعد از باز شدن باید حتما اطلاعات رو لود کنم و نمایش بدم
دلیلش چیه ؟؟؟ خودم حدس میزنم چون اطلاعات سنگین هست و توی لیست ویو ها عکس باید دانلود بشه اکتیویتی هنوز داره با سرور کار میکنه که میبندمش و این باعث میشه دومرتبه خودش رو باز کنه درست عایا اگه اره چکار کنم والا جریانش چیه.
کد های برگشت هم ایناست
Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then StartActivity(Home) Activity.Finish End If Return True End Sub اینجوری هم استفاده کردم فرقی نداره Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then Activity.Finish StartActivity(Home) End If Return True End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.