محمد مهدی کمالی 19 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۷ سلام من نیاز به یه سرویس مخفی دارم که کاربر به هیچ وجه از اجرا شئنش اگاه نشه . وقتی یه سرویس رو با هر روشی پایدار میکنم و سرویس کار میکنه، برنامه میاد یه نوتفیکیشن نمایش میده که اسم برنامه هست تو نوتفیکیشن. چجور میتونم این مشکل رو تو اندروید 8 حل کنم؟ چون تو اندروید های پایین تر فک نکنم این مشکل وجود داشت. اولش سرویس کامل مخفیه بعد چند دقیقه تو قسمت لاگ این عبارت میاد و نوتفیکیشن ظاهر میشه ** Receiver (data) OnReceive ** کد هام تو سرویس هم ایناس #Region Service Attributes #StartAtBoot: true #StartCommandReturnValue: android.app.Service.START_STICKY #End Region Sub Process_Globals Dim pn As PNBroadcastReceiver End Sub Sub Service_Create pn.Initialize("pn") pn.AddAction("android.intent.action.TIME_TICK") pn.RegisterReceiver End Sub Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) StartServiceAt("", DateTime.Now + 60000*4,True) End Sub Sub pn_OnReceive(Action As String,keys() As String,Datas As Object) If Action="android.intent.action.TIME_TICK" Then Log("done") End If End Sub Sub Service_Destroy StartService("") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrMedia 98 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۷ من از این کد در اکتیویتی اصلی در قسمت استفاده کردم #Region Project Attributes #BridgeLogger: False و هیچ موردی مشاهده نکردم ولی اگه باز هم برای شما اتفاق افتاد می تونید میتونید از این قسمت Project > Build configurations > Create new > یک کلید اختصاصی برای خودتوت تعریف کنید احتمالا حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمد مهدی کمالی 19
سلام
من نیاز به یه سرویس مخفی دارم که کاربر به هیچ وجه از اجرا شئنش اگاه نشه .
وقتی یه سرویس رو با هر روشی پایدار میکنم و سرویس کار میکنه، برنامه میاد یه نوتفیکیشن نمایش میده که اسم برنامه هست تو نوتفیکیشن.
چجور میتونم این مشکل رو تو اندروید 8 حل کنم؟
چون تو اندروید های پایین تر فک نکنم این مشکل وجود داشت.
اولش سرویس کامل مخفیه بعد چند دقیقه تو قسمت لاگ این عبارت میاد و نوتفیکیشن ظاهر میشه
** Receiver (data) OnReceive **
کد هام تو سرویس هم ایناس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.