mahdi0000 27 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ سلام دوستان دارم یه برنامه مینویسم که از توی webview باید به camera دسترسی داشته باشه. به صورت کلی از تماس تصویری این سایت (A No-Login, No-Download Link for Customers to Video Call You - Gruveo) میخوام توی webview استفاده کنم. ولی ارور میده که دسترسی به دوربین ندارد. اگه از runtime permission باید استفاده بشه، کدش رو بهم بگید. ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi0000 27 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ در 5 دقیقه قبل، basic 4 android گفته است : خطای چی میده دوست عزیز اگر با پرمیشن مشکل داری از داخل منیفست sdk رو بزار رو 22 ران کن. اگر ارور دیگه ای برخوردی ار ارورت شات اسکرین بگیر بزار بررسی کنیم با دوستان روی 22 هم گذاشتم. بازم دسترسی به دوربین نداره. خود سایته ارور میده. با مرورگر موزیلا یا کروم موبایل که باز میکنم سایت رو یه اجازه دسترسی میگیره قبلش و به درستی کار میکنه. ولی تو webview بیسیک4اندروید کار نمیکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi0000 27 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ مشکلم حل شد از کد زیر استفاده کردم Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: #if java import android.widget.*; import android.webkit.*; public void SetWebChrome(WebView wv) { wv.setWebChromeClient(new WebChromeClient() { @Override public void onPermissionRequest(PermissionRequest request) { BA.Log("onPermissionRequest"); request.grant(request.getResources()); } }); } #End If Activity.LoadLayout("a") Dim jme As JavaObject jme.InitializeContext jme.RunMethod("SetWebChrome", Array(WebView1)) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi0000 27
سلام دوستان
دارم یه برنامه مینویسم که از توی webview باید به camera دسترسی داشته باشه.
به صورت کلی از تماس تصویری این سایت (A No-Login, No-Download Link for Customers to Video Call You - Gruveo) میخوام توی webview استفاده کنم. ولی ارور میده که دسترسی به دوربین ندارد.
اگه از runtime permission باید استفاده بشه، کدش رو بهم بگید. ممنون.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.